Yeni CS:GO frag videom

60 FPS üstü kaydedip render'ı 60 FPS'te alsaydınız daha yumuşak bir görüntü elde edebilirdiniz. O haritadaki ortalama FPS'inizde kayıt alacaksınız mesela. Emin olun çok daha yumuşak olacaktır.

60 FPS üstü kaydedip render'ı 60 FPS'te alsaydınız daha yumuşak bir görüntü elde edebilirdiniz. O haritadaki ortalama FPS'inizde kayıt alacaksınız mesela. Emin olun çok daha yumuşak olacaktır.
Hocam, 60 FPS kayıt aldım. Hatta normal kayıt dosyaları akıcı. Kayıt dosyalarına baktığımda 68 FPS yazıyor. Ama Windows 10 ile beraber ile gelen dandik fotoğraflar uygulamasıyla kestim, onlar da 30 FPS yapıyor. Bir dahakine 60 FPS olacak.

Video kalitesi çok düşük olmuş. Kullanılan kliplerin (bence) daha enerjik olması gerekiyor. Kamera hareketleri kötü. Kullanılan font daha iyi olabilirmiş. Şarkı seçimi fena değil.

Benim nasıl frag movie sevdiğim anlaşılmadıysa bu videodan dakika 7:57'ye gidin. Kısa frag movielere hem daha fazla emek harcayabilirsin hem de daha iyi klipler seçebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Willow Tree diye bir şarkı var. Bakabilirsin telifsiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Dünyanın en iyi frag moviesi budur.
Bir dahakine daha iyi olacak merak etmeyin, tek istediğim NCS'de güzel olan ve hareketli yere çabuk giren bir şarkı, bulamazsam beat ile yapacağım.

Bu nasıl müzik?
Kafamda tın tın geziyor.

Şarkıyı direkten hareketli yerden başlatabilirsin.

Bütün videolarda müzik seçimi kötü olmuş, onun dışında montaj falan güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…