Yeni DADG2 alınır mı?

NousrAX

Kilopat
Merhabalar. DADG2 stoklarını 1660 TI ile yeniledi. Sistem mantıklıya benziyor fiyatı uygun. Kafama tek takılan kasa ve GPU. Kasanın daha önce konusunu açtım ancak yine soruyorum, soğutma biraz sorun çıkarabilir gibi ama 2 tane fan taksan halledilir. Diğer sorun 600W PSU'nun 80+ olmaması. Sizce çok sıkıntı çıkarır mı? Yani alınır diyorsanız direk alacağım çünkü bir daha böyle bir fırsatı kaçıramam. Cooler Master abimizin açıklaması 79+'mış o yüzden sertifika alamamış. Yani sıkıntı yaratmazmış diyor ama kullanıcı yorumu önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar. DADG2 stoklarını 1660 TI ile yeniledi. Sistem mantıklıya benziyor fiyatı uygun. Kafama tek takılan kasa ve GPU. Kasanın daha önce konusunu açtım ancak yine soruyorum, soğutma biraz sorun çıkarabilir gibi ama 2 tane fan taksan halledilir. Diğer sorun 600W PSU'nun 80+ olmaması. Sizce çok sıkıntı çıkarır mı? Yani alınır diyorsanız direk alacağım çünkü bir daha böyle bir fırsatı kaçıramam. Cooler Master abimizin açıklaması 79+'mış o yüzden sertifika alamamış. Yani sıkıntı yaratmazmış diyor ama kullanıcı yorumu önemli.
Biraz daha bütçe ayırıp daha iyi bir kasa ve PSU alabilirsiniz. O kasanın hava akışından şüpheliyim.

Biraz daha bütçe ayırıp daha iyi bir kasa ve PSU alabilirsiniz. O kasanın hava akışından şüpheliyim.

Hava akışında sıkıntı yok. Kasanın on tarafı mesh. Tek sıkıntı PSU. Ben normalde 2 tane fan alıp 100 TL fazladan ödeyecektim. Ama baktım 100 TL fazla verip 80+ PSU'lu bir kasa alabiliyorum ama bu kasanın da hava akışı iyi olmadığı söyleniyor.

Aynı sistemin bende takipçisiyim.Aynı sorunlar var aklımda ram i 8 e düşürüp hd i almayıp ssd yi 480 e çıkartarak satın almayı düşünüyordum.Kasa ve tabiki psu sorunu için ise şuan gördüm Cooler Master MasterBox Lite 5 600W 80 Plus kasasını şuan 100 TL fark ile alabiliyosun.Düne kadar bu fark 250 TL civarındaydı.Bilgin olsun düşünürsen şuanda o kasayı araştıracağım.İyi olduğu söyleniyor.

Sistem güzel. Ryzen 5 2600 a kule tipi işlemci soğutucu alıp 4.0 Ghzde stabil çalışdırmalı. bide ekstra 2 fan alıp geçin. Pişman olmazsınız.

Kesinlikle ama kesinlikle MasterBox Lite 5 almanızı önermiyorum çok kronik problemli bir kasadır kendisi. Forumlarda biraz gezerek zibilyon tane şikayet bulabilirsiniz kasa hakkında.

Kesinlikle ama kesinlikle MasterBox Lite 5 almanızı önermiyorum çok kronik problemli bir kasadır kendisi. Forumlarda biraz gezerek zibilyon tane şikayet bulabilirsiniz kasa hakkında.

O zaman ben direk bu kasalı versiyonunu alıp +2 tanede fan alacağım. Çok zaman geçmeden karar vermem lazım yoksa 3 defadır kampanyaları kaçırıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı