Yeni disk kurulumu nasıl yapılmalı?

Wolf01

Decapat
Yer
On the island of Lian Yu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Başlıkta da gözüktüğü gibi yeni bir hard disk aldım oyunlar için. Şimdi sorum ise şudur; hard diski bilgisayara monte edip bilgisayarı açtıktan sonra yapmam gereken işlemler nelerdir? Eğer fotoğraf falan atabilirseniz iyi olabilir. Windows 10 Pro kullanıyorum bu arada.

Bağlandıktan sonra zaten doğrudan bilgisayarim kisminda gözükür. Diski bölmek istemiyirsan bicimlendir kullanmaya devam et baska yapacak bir şey yok.

Bir şey yapmanıza gerek yok aslında 1TB ve üstü ise. 500GB HDD"ler yenilenmiş oluyor ve içinde dosyalar olabiliyor.

Alacağım model çoğu kişinin bildiği ve güvendiği Seagate Barracuda modeli 1TB alacağım işimi görecek zaten. Önerebileceğiniz başka 1TB bir disk varsa bakabilirim bu arada yazdığınız için teşekkürler.
Disk yönetiminden biçimlendirmeniz gerekiyordu sanırsam.

Tamamdır teşekkürler.

Alacağım model çoğu kişinin bildiği ve güvendiği Seagate Barracuda modeli 1TB alacağım işimi görecek zaten. Önerebileceğiniz başka 1TB bir disk varsa bakabilirim bu arada yazdığınız için teşekkürler.
Toshiba P300 olabilir veya WD Blue. Seagate disklerde sorunlar vardı sanırsam.

Tamamdır teşekkürler.
WD BLACK alırsanız memnun kalırsınız.

Bağlandıktan sonra zaten doğrudan bilgisayarim kisminda gözükür. Diski bölmek istemiyirsan bicimlendir kullanmaya devam et baska yapacak bir şey yok.

Yanlış bilmiyorsam bu bilgisayar kısmında sağ tıklayıp yönet dediğimizde Disk yönetimi kısmından yapıyorduk sanırsam teşekkürler yazınız için.

Toshiba P300 olabilir veya WD Blue. Seagate disklerde sorunlar vardı sanırsam.

Ses benim için sorun değil, Zaten daha çok offline oyun seviyorum diske o oyunları kuracağım Online oynadığım 2 oyun var onlar zaten SSD'de kalacak. Performans olarak hangisini önerirsiniz Toshiba markasının biraz eskidiğini düşünüyorum, yazınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı