Yeni disk kurulumu nasıl yapılmalı?

WD Black alırsanız memnun kalırsınız.

Araştıracağım. Teşekkürler yazınız için.

En sağlıklısı hızlı biçimlendir işaretini kaldırarak biçimlendirmek ama 1TB falansa uzun sürebilir.

Evet 1TB alacağım, yazınız için teşekkürler.

WD Black alırsanız memnun kalırsınız.

Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama 1 kere para vereceğim ve yaşıyabileceğim sıkıntıları olabildiğince azaltmak istiyorum. Sizce WD Black ile Seagate Barracuda arasında çok fazla performans farkı var mıdır? Yani offline oyunlarda çok fazla fark olur mu aralarında? Bir çok yorum okudum, ve genelde ikisini de öneren bir sürü insan var ve bu durumda biraz kararsız kalmış olabilirim. Son olarak zaten ben hoparlör değil de kulaklık kullanmayı daha çok sevdiğim için zaten diskin sesi beni rahatsız etmeyecektir. Aşırı yükses ses olacağını sanmıyorum sizce olur mu?

Son düzenleme:
Araştıracağım. Teşekkürler yazınız için.

Evet 1TB alacağım, yazınız için teşekkürler.

Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum ama 1 kere para vereceğim ve yaşıyabileceğim sıkıntıları olabildiğince azaltmak istiyorum. Sizce WD Black ile Seagate Barracuda arasında çok fazla performans farkı var mıdır? Yani offline oyunlarda çok fazla fark olur mu aralarında? Bir çok yorum okudum, ve genelde ikisini de öneren bir sürü insan var ve bu durumda biraz kararsız kalmış olabilirim. Son olarak zaten ben hoparlör değil de kulaklık kullanmayı daha çok sevdiğim için zaten diskin sesi beni rahatsız etmeyecektir. Aşırı yükses ses olacağını sanmıyorum sizce olur mu?
WD Black alın işiniz garanti olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı