Yeni SSD almıştım ve Windows 11 kurdum. Önceki hard diskimde Windows 10 kuruluydu ve hiç biçimlendirmemiştim yine aynı şekilde sistemimde takılı şekildeydi. Windows 11'i SSD'ye kurduktan sonra işletim sistemi seç diye ekran geliyordu sistem yapılandırmasının önyükleme bölümünden eski Windows 10'u silerek Windows 11 işletim sistemini varsayılan yaptım. Buraya kadar problem yok, işletim sistemi seç tarzı bir şey de çıkmıyor ancak BIOS ayarlarından SSD'yi 1. sıraya çekip boot Manager olarak atayacağım da SSD hiçbir şekilde gözükmüyor. Sadece önceki Windows 10 kurulu hard disk Windows Boot Manager olarak gözüküyor. Hard diski sistemden söktüğümde ise Windows hiçbir şekilde açılmıyor. Bu noktada SSD'yi nasıl Windows Boot Manager olarak gösterebilirim 1.sıraya atayıp?
Çok karmaşık bir durumdayım. Anlaşılmaz şekilde yazdıysam kusura bakmayın. Her ayarı, rehberi denedim ancak SSD bir türlü boot option, boot Manager sekmelerinde gözükmüyor.
Çok karmaşık bir durumdayım. Anlaşılmaz şekilde yazdıysam kusura bakmayın. Her ayarı, rehberi denedim ancak SSD bir türlü boot option, boot Manager sekmelerinde gözükmüyor.
Son düzenleyen: Moderatör: