Skjal Hectopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #1 Yorumlariniz için teşekkür ederim. Takip da format attim ama bir sorun var. BIOS taktiğim harddiski gorse de ve disk yöneticisinde gözükse bile Windows bilgisayarim kisminda gözükmüyor. Ne yapmam lazim? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
Yorumlariniz için teşekkür ederim. Takip da format attim ama bir sorun var. BIOS taktiğim harddiski gorse de ve disk yöneticisinde gözükse bile Windows bilgisayarim kisminda gözükmüyor. Ne yapmam lazim?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 23 Temmuz 2017 #2 Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir.
Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir.
Skjal Hectopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #3 poyraz_42 dedi: Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir. Genişletmek için tıkla... Tekrar mi format atmam lazim? Cunku harf de atadim disk yöneticisinden bakin burada da gorunuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
poyraz_42 dedi: Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir. Genişletmek için tıkla... Tekrar mi format atmam lazim? Cunku harf de atadim disk yöneticisinden bakin burada da gorunuyor.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 23 Temmuz 2017 #4 Hayır yeni format atma. 23 GB yazan yere sağ tıkla yeni seçeneğini seç oradan hallet. Dosya türü NTFS olarak yapılandır.
Hayır yeni format atma. 23 GB yazan yere sağ tıkla yeni seçeneğini seç oradan hallet. Dosya türü NTFS olarak yapılandır.
Skjal Hectopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2017 #5 poyraz_42 dedi: Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir. Genişletmek için tıkla... poyraz_42 dedi: Hayır yeni format atma. 23 GB yazan yere sağ tıkla yeni seçeneğini seç oradan hallet. Dosya türü NTFS olarak yapılandır. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkürler butun diskin Volume'unu sildim yeniden yazdım. Şu an D olarak gözüküyor tesekkurler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2017
poyraz_42 dedi: Formattan sonra "Bilgisayar Sağ Tık > Yönet > Depolama > Disk Yönetimi" bu menüden diğer diske harf atayıp formatlarsan diski görünecektir. Genişletmek için tıkla... poyraz_42 dedi: Hayır yeni format atma. 23 GB yazan yere sağ tıkla yeni seçeneğini seç oradan hallet. Dosya türü NTFS olarak yapılandır. Genişletmek için tıkla... Cok teşekkürler butun diskin Volume'unu sildim yeniden yazdım. Şu an D olarak gözüküyor tesekkurler.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 23 Temmuz 2017 #6 Rica ederim kolay gelsin.