Ehliyet randevusuna gittim bugün sisteme düşmemis dediler yeni randevu alacağım fakat bugünkü randevu görünüyor hala, ne zaman yeni randevu alabilirim?
sertifikam gözükmeye baslandı ben randevudan baktıktan sonra ama ben randevu alacağım yerden bugünkü randevum gözüküyor hâlâ kayıtlı randevunux var diyor bu ne zaman geçer ve ben yeni randevu alabilirimBu adresten sürücü sertifikanızın sisteme girip girilmediğini kontrol edebilirsiniz.Motorlu Taşıt Sürücü Sertifikası Sorgulama
Bu hizmeti kullanarak, motorlu taşıt sürücü sertifikanızı sorgulayabilirsiniz.www.turkiye.gov.tr
Sertifikanızı gördüğünüzde randevu alabilirsiniz.
'Randevu tarihi geçti.' Gibi birşey yazmıyormu?sertifikam gözükmeye baslandı ben randevudan baktıktan sonra ama ben randevu alacağım yerden bugünkü randevum gözüküyor hâlâ kayıtlı randevunux var diyor bu ne zaman geçer ve ben yeni randevu alabilirim
randevu sorgula dediğimde öyle yazıyor'Randevu tarihi geçti.' Gibi birşey yazmıyormu?
Randevu sorgula dediğimde öyle yazıyor.
Randevu sorgula dediğimde öyle yazıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.