Yeni ekran kartı sonrası siyah ekran almak

Erdemmm

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı taktım ve sürücüleri silmeyi unuttum. Şu an sadece BIOS'a girebiliyorum. Nasıl güvenli moda girebilirim? Anakart ASUS.

Yeni ekran kartı taktım ve sürücüleri silmeyi unuttum. Şu an sadece BIOS'a girebiliyorum. Nasıl güvenli moda girebilirim? Anakart ASUS.
Sisteminin tüm bileşenlerini ve ekran kartlarının modellerini yazabilir misin?

Eğer bilgisayarını güvenli moda almak istiyorsan 3 defa art arda yeniden başlat ve kurtarma menüsünden "başlangıç ayarlarını değiştir" seçip güvenli modu aç.

Eğer bilgisayarını güvenli moda almak istiyorsan 3 defa art arda yeniden başlat ve kurtarma menüsünden "başlangıç ayarlarını değiştir" seçip güvenli modu aç.

Yeniden başlat tuşum çalışmıyor.

format atsam düzelirmi en son çare

3 kere ard ardamı basayım.
Bilgisayarı aç, açılırken kapat. Bu işlemi 3 defa yapınca zaten altta kurtarma moduyla ilgili bir yazı çıkar ve kurtarma modu açılır.

İnternet yok nasıl yapacağım sürücü yüklemeyi.
İnternetin olunca yapacaksın. Ya da farklı bir cihazdan driver dosyalarını indirip USB ile falan kendi bilgisayarına aktaracaksın.

Kusura bakmayın Ethernet kablosunu takmamışım kafa gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…