Yeni ekran kartı takarken neler yapılmalı?

Bilgisayarında daha önceden kullandığınız bi ekran kartı var ve onun yerine takacaksanız DDU (Display Driver Uninstaller) ile eski ekran kartı sürücünüzü kaldırınız. Eğer sisteminizi onboard ekran kartı ile kullanıyorsanız veya apu işlemciniz ile, ekran kartını direkt olarak takıp çalıştırabilirsiniz. Ekran kartının kendi sitesinden modeline uygun güncel driver'ını bulup kurun. Başka ek bir işleme gerek yoktur.

1050Ti kullanıyordum RX 580 aldım. RX 580 takacağım. DDU ile kaldırırken güvenli modda mı yapmam gerekiyor işlemleri ?
Aldığına göre ona bakmıştır, bakmadıysada iş işten geçmiştir. :)
Sisteme uyumlu tabi ki. :)
Aldığına göre ona bakmıştır, bakmadıysada iş işten geçmiştir. :)
''A'' harfi uyarı yemeden büyük yazsanız iyi olur :)
DDU ile AMD veya Nvidia önceden kalma sürücüyü silin, ardından sitesinden en güncelini indirip kurun işlem tamamdır.
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
Arkadaşlar ekran kartının montajını yaptım fakat çıkardığım 1050Ti'da kablo giriş soketi yoktu. MSI Armor RX 580'de var. O soket girişine hangi kabloyu takıcam ? Kutusundan kablo çıkmadı. Kasanın içinde PCI-E soketli bi kablo var, onu mu oraya yerleştireceğim ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı