Yeni ekran kartı takıldığı gibi donuyor

SummitSmr

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
24 3200Mhz
Anakart
B350 Prime
İşlemci
Ryzen 3 1300x
Yeni ekran kartımı taktığım gibi donuyor, kasıyor ve görüntü gidip geliyor. 2060 Ventus 12 GB ekran kartı aldım. Güç kaynağını 2017 yılından beri kullanıyorum 500W EVGA. 1050 Ti kullanırken herhangi bir sorun olmuyor. İşlemcim Ryzen 3 1300X, 2060 taktıktan sonra sürücü kurmazsam idare ediyor ancak sonrasında sürücü Driver'ı kurunca da inanılmaz şekilde kasıyor. CPU %100 oluyor ve kapatmak zorunda kalıyorum. 1-2 kere başlatmayı denemeden de ilk başta görüntü gelmiyor.
Forumda yazılan her şeyi yaptım, eski sürücüyü sildim format dahi attım ancak aynı. Sorun güç kaynağında olabilir mi? Anakartım B350 Prime+ RAM 24 GB.

Bu bahsettiklerim oyun dahi girmeden normal masaüstünde olan şeyler.

Bios sürümüyle bir alakası da olabilir m?

Son düzenleme:
Ekran kartı sıfır H. b adında bilindik bir siteden kendilerinden aldım

GPU-Z bir programdır, yani ekran kartınızın fotoğrafını istemedi arkadaş, programı indirin ve ekran görüntüsü atın.

GPU-Z bir programdır, yani ekran kartınızın fotoğrafını istemedi arkadaş, programı indirin ve ekran görüntüsü atın.

Şu anda 1050 Ti takılı, kutuya koydum 2060 kartını. Takacağım zaman sürekli sorun çıkarıyor kapanıyor, bir şey olacağından korkuyorum. 2060 takılı olsa ve şu an böyle forumda dolaşabilsem içim rahat olurdu.

Anakartınızla uyumlu mu?

Hiçbir fikrim yok maalesef. Ancak her modern anakarta ekran kartları uyuyor deniyordu.

Sorunun çözümü: İade etttim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…