Çözüldü Yeni ekran kartı takıldıktan sonra bilgisayar sürekli açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufcan1636

Hectopat
Yer
BURSA
Yeni ekran kartı taktım bilgisayar açılıp kapanıyor.

Sistem:
i3 12100.
8 GB DDR4 3200 MHz RAM.
High Power 500W 80+ PSU.
R7 265 (arkadaşım hediye etti)
H610M a D4.

İşlemcide dahili grafik birimi var sizde ondan dolayı olabilir mi? Driver mı kaldırmam gerekli?
@Yener K.
Şu an işlemcini driverini kaldırıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
PCI Express slotlar geriye dönük olarak uyumludur. Bazen Windows 11 ile sıkıntı olabiliyor. TPM ve Secure Boot açıkken bazı ekran kartları sıkıntı yapabiliyor.

Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kapanıp açılıyordan kastınız nedir?

Hayır hocam. İşlemcideki GPU sebebiyle olmaz. Bu ekran kartı kesin olarak sağlam mı? Elininizdeki PSU da bunun için gayet yeterli.

PSU yetmiyor olabilir.

Onunla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Kapanıp açılıyordan kastınız nedir?

Işıklar yanıp sönüyor.

Kartı iyicene oturttuğunuzdan ve GPU kablosunu net olarak taktığınızdan emin olun. Dahili grafik ile alakası yok durumun.
Monitör ekranının gidip gelmesi değil umarım sorununuz?

İyi taktım kablo da sağlam zaten 5 aylık sistem.

Hayır hocam. İşlemcideki GPU sebebiyle olmaz. Bu ekran kartı kesin olarak sağlam mı? Elininizdeki PSU da bunun için gayet yeterli.

Hocam benden önce kullanıyordu bu ekran kartını.

Anakart destekliyor mu? Eğer destekliyorsa sürücüleri güncelleyin, güncelse yapısal bir hata var mı onu gözleyin. Varsa başka bir ekran kartını kendi bilgisayarınıza takın yenisini de bir başka bilgisayara takın deneyin

@Yener K. VGA kablosuna taktığım dönüştürücüyü ankartım HDMI girişime taktığımda yine aynı oluyor.

Anakartı hiç güncellemedim.

@Yener K. dönüştürücü 30 dk falan önce geldi kargodan acaba onda mı sorun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…