Çözüldü Yeni ekran kartı takıldıktan sonra bilgisayar sürekli açılıp kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yusufcan1636

Hectopat
Yer
BURSA
Yeni ekran kartı taktım bilgisayar açılıp kapanıyor.

Sistem:
i3 12100.
8 GB DDR4 3200 MHz RAM.
High Power 500W 80+ PSU.
R7 265 (arkadaşım hediye etti)
H610M a D4.

İşlemcide dahili grafik birimi var sizde ondan dolayı olabilir mi? Driver mı kaldırmam gerekli?
@Yener K.
Şu an işlemcini driverini kaldırıyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
PCI Express slotlar geriye dönük olarak uyumludur. Bazen Windows 11 ile sıkıntı olabiliyor. TPM ve Secure Boot açıkken bazı ekran kartları sıkıntı yapabiliyor.
@yusufcan1636 olur hocam. Duruma göre yazarsınız.

Hocam tamamdır TPM ve Secure Boot'u kapattım Windows 10 USB'si ile sistemi başlattım ve ekran kartı çalıştı çok teşekkür ederim hocam. Şu an kurulum bitmek üzere. Seyenizde tüm sorunlarımı çözebiliyorum tekrardan teşekkür ederim

@Yener K. hocam driverini kurduktan sonra ekran sürekli kapanıp açılıyor ama bilgisayar çalışıyor.

Son düzenleme:
Kurulum bitti mi? Tekrar başlatıp denediniz mi?

PC'yi Güvenli Mod'da açın. Daha sonra ise AMD kaldırma aracı ile sürücüyü kaldırın.
Windows Update ile güncelleme yapmayın. Rehbere göre engelleyip deneyin.

Hocam bilgisayar şu an güvenli modda dediklerinizi yaptım güncelleme programında da güncelleme yok yazıyordu. Şimdi ne yapmalıyım?

Tamamdır zaten yeni sürücü kurulmadan çıkmaz. Normal olarak başlatın ve 21.5.2 olan sürücüyü kurun. Daha sonra ise engellemeyi deneyin.

Bu ekran kartı sıkıntılı olabilir. Çünkü sürücü kurulu değilken böyle sıkıntı yok. En azından Windows 10 ile olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…