MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 19 Mart 2023 #1 Selam. Sistemde önceden RX 6500 XT ekran kartı takılıydı. Onu çıkartıp yerine RX550 4 GB taktım fakat görüntü gelmiyor. Anakart H510M Pro E i3 10105F. XPG 8 GB 3200 MHz RAM. Anakartta böyle bir ışık yanıyor. Dosya Ekleri IMG_20230319_153121.jpg 75,7 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2023
Selam. Sistemde önceden RX 6500 XT ekran kartı takılıydı. Onu çıkartıp yerine RX550 4 GB taktım fakat görüntü gelmiyor. Anakart H510M Pro E i3 10105F. XPG 8 GB 3200 MHz RAM. Anakartta böyle bir ışık yanıyor.
Çözüm MriSyrlex 19 Mart 2023 Marix dedi: Sen yine de TV falan varsa dener misin? Bu arada BIOS sıfırlama sonrası 3 kere yeniden başlama normal. Genişletmek için tıkla... Hocam dayanamadım bilgisayarcı yolunu tuttum, sorun CPU fanında imiş. Pinlerini takmışım fakat tam oturtmamışım, oturttu ve BIOS reset falan yaptı daha sonrasında açıldı.
Marix dedi: Sen yine de TV falan varsa dener misin? Bu arada BIOS sıfırlama sonrası 3 kere yeniden başlama normal. Genişletmek için tıkla... Hocam dayanamadım bilgisayarcı yolunu tuttum, sorun CPU fanında imiş. Pinlerini takmışım fakat tam oturtmamışım, oturttu ve BIOS reset falan yaptı daha sonrasında açıldı.
KS KS MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 19 Mart 2023 #11 Marix dedi: Var SATA portlarının solundaki 4 pinin, sağdaki ikisi. Üzerindede yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 dakika YouTube'a video yüklüyorum detaylıca bakınız. Marix dedi: Var SATA portlarının solundaki 4 pinin, sağdaki ikisi. Üzerindede yazar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gördüğünüz gibi kendine reset atıyor en sonda beyaz ışıkta kalıyor böyle. Son düzenleme: 19 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Var SATA portlarının solundaki 4 pinin, sağdaki ikisi. Üzerindede yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam 1 dakika YouTube'a video yüklüyorum detaylıca bakınız. Marix dedi: Var SATA portlarının solundaki 4 pinin, sağdaki ikisi. Üzerindede yazar. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam gördüğünüz gibi kendine reset atıyor en sonda beyaz ışıkta kalıyor böyle.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.384 Çözümler 953 19 Mart 2023 #12 Tarif ettiğim BIOS sfırlama uçlarını, 5 saniye kısa devre yaptırır mısın? Artı 0 Eksi
KS KS MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 19 Mart 2023 #13 Marix dedi: Tarif ettiğim BIOS sfırlama uçlarını, 5 saniye kısa devre yaptırır mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir deneyeyim. Marix dedi: Tarif ettiğim BIOS sfırlama uçlarını, 5 saniye kısa devre yaptırır mısın? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hâlâ reset atıyor. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Tarif ettiğim BIOS sfırlama uçlarını, 5 saniye kısa devre yaptırır mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam hocam bir deneyeyim. Marix dedi: Tarif ettiğim BIOS sfırlama uçlarını, 5 saniye kısa devre yaptırır mısın? Genişletmek için tıkla... Yok hocam hâlâ reset atıyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.384 Çözümler 953 19 Mart 2023 #14 Reset atması normal değil, siz ekran kartını sökün, o şekilde sistemi açın, resetleme yapacak mı bakalım. Sistem resetlenmesi başka bir sorun, görüntü gelmemesi başka bir sorun. Son düzenleme: 19 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Reset atması normal değil, siz ekran kartını sökün, o şekilde sistemi açın, resetleme yapacak mı bakalım. Sistem resetlenmesi başka bir sorun, görüntü gelmemesi başka bir sorun.
KS KS MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 19 Mart 2023 #15 Marix dedi: Reset atması normal değil, siz ekran kartını sökün, o şekilde sistemi açın, resetleme yapacak mı bakalım. Sistem resetlenmesi başka bir sorun, görüntü gelmemesi başka bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin kendi ekran kartını ilk aldığımı RX6500 XT'yi geri taktım.hâlen gelmemekte Artı 0 Eksi
Marix dedi: Reset atması normal değil, siz ekran kartını sökün, o şekilde sistemi açın, resetleme yapacak mı bakalım. Sistem resetlenmesi başka bir sorun, görüntü gelmemesi başka bir sorun. Genişletmek için tıkla... Hocam sistemin kendi ekran kartını ilk aldığımı RX6500 XT'yi geri taktım.hâlen gelmemekte
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.384 Çözümler 953 19 Mart 2023 #16 MriSyrlex dedi: Hocam sistemin kendi ekran kartını ilk aldığımı RX6500 XT'yi geri taktım. Hâlen gelmemekte Genişletmek için tıkla... Siz 6500XT'yi sökene kadar sistem normal çalışıyormuydu? Artı 0 Eksi
MriSyrlex dedi: Hocam sistemin kendi ekran kartını ilk aldığımı RX6500 XT'yi geri taktım. Hâlen gelmemekte Genişletmek için tıkla... Siz 6500XT'yi sökene kadar sistem normal çalışıyormuydu?
KS KS MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 19 Mart 2023 #17 Marix dedi: Siz 6500XT'yi sökene kadar sistem normal çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, şimdi de sadece VGA ışığı yanık. Diğer her şey kendiliğinden çözüldü. Artı 0 Eksi
Marix dedi: Siz 6500XT'yi sökene kadar sistem normal çalışıyor muydu? Genişletmek için tıkla... Evet hocam, şimdi de sadece VGA ışığı yanık. Diğer her şey kendiliğinden çözüldü.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.384 Çözümler 953 19 Mart 2023 #18 MriSyrlex dedi: Evet hocam, şimdi de sadece VGA ışığı yanık. Diğer her şey kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... RAM'i söküp takmışsınız, tekrar söküp pinleri silgi ile temizleyip takıp deneyin. Artı 0 Eksi
MriSyrlex dedi: Evet hocam, şimdi de sadece VGA ışığı yanık. Diğer her şey kendiliğinden çözüldü. Genişletmek için tıkla... RAM'i söküp takmışsınız, tekrar söküp pinleri silgi ile temizleyip takıp deneyin.
BilgisayarUzmanım Hectopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 924 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #19 MriSyrlex dedi: Selam. Sistemde önceden RX 6500 XT ekran kartı takılıydı. Onu çıkartıp yerine RX550 4 GB taktım fakat görüntü gelmiyor. Anakart H510M Pro E i3 10105F. XPG 8 GB 3200 MHz RAM. Anakartta böyle bir ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'i ters takmış olabilirsiniz yönü çevirin. Artı 0 Eksi
MriSyrlex dedi: Selam. Sistemde önceden RX 6500 XT ekran kartı takılıydı. Onu çıkartıp yerine RX550 4 GB taktım fakat görüntü gelmiyor. Anakart H510M Pro E i3 10105F. XPG 8 GB 3200 MHz RAM. Anakartta böyle bir ışık yanıyor. Genişletmek için tıkla... RAM'i ters takmış olabilirsiniz yönü çevirin.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.384 Çözümler 953 19 Mart 2023 #20 BilgisayarUzmanım dedi: RAM'i ters takmış olabilirsiniz yönü çevirin. Genişletmek için tıkla... RAM ters takılmaz, takamazsınız. Artı 0 Eksi
BilgisayarUzmanım dedi: RAM'i ters takmış olabilirsiniz yönü çevirin. Genişletmek için tıkla... RAM ters takılmaz, takamazsınız.