Yeni Ekran Kartı Ve Güç Kaynağı

Logitech G serisi iyimidir ?

• Oy verenlerin toplamı
    8

Pvt.Ramirez

Hectopat
Daha fazla  
Herkese Merhaba! Ben Cs:Go Bf3 gibi oyunlar oynayan standart bir oyuncuyum ekran kartımı ve güç kaynağımı yenilemek istiyorum.Bütçem de pek bir sıkıntı yok alacaklarım toplamda 1000 lirayı geçmese benim için yeterli. İşlemcim=İntel Core İ7 3770 Gpu 3.40 Ghz,8 Gb Ram DDR3,Şu anda kullandığım güç kaynağı 300w,Şu anda kullandığım ekran kartım Ati Readon Hd7350 2 Gb,Şu anda kullandığım ana kartım Exper H61H2-MV almayı düşündüğüm ekran kartım Asus Nvidia GTX 650Ti Boost 400 tl,Düşündüğüm güç kaynağıda 750 Watt Corshair 80 Plus Bronze anakartımı da değiştirebilirim linkleri attım ilgilenirseniz çok mutlu olurum.Corsair Cx Serisi 80Plus Bronze 750W Modüler Güç Kaynağı - Vatan Bilgisayar Asus Gtx650Ti Boost Directcu2 O.C Gddr5 2Gb 192Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar lütfen bu yazdıklarıma uygun birde anakart önerin.

Ekran kartı : GTX 750 Serisi veyahut R9 270 Serisi seçebilirsiniz.
Güç Kaynağı : Bütçenize yetiyorsa seçmiş olduğunuz 750w modüler güç kaynağı gayet güzel.

Peki Güç kaynağını Corsair den +80 Plus Bronze 600W alırsam ve link ini attığı ekran kartını alırsam bf3 de medium da kaç fps alırım ?

Son düzenleme:
Yahu r9 280x ve gtx770 arasında kalan birine 1 gb vram fazlası olduğu için r9 280x önerini anlarım da, hem sorunlu olan r serisinden, hem de driver desteği nvidia'dan kötü olduğu halde r9 270x önermenin mantığını ve aynı özelliklerde olan zalman psu'nun 50 tl daha ucuz olduğu halde fiyat araştırması yapmadan önüne gelen ilk psu'yu önermenin mantığını bana açıklar mısın?

Ya arkadaşlar tamam güç kaynağımı buldum=CX SERİSİ 80PLUS BRONZE 600W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar Ekran kartınıda dediğiniz Asus Nvidia Gtx 750 Ti yi araştırdım.Oyunlarda kolay kolay 30 fps altına düşmüyor.Ve ben ekran kartımı Asus Nvidia olarak almak istiyorumı.Alacağım güç kaynağıyla bu ekran kartı iyi gidermi işlemcime uyarmı,anakartıma da bakıp ekran kartına bir problem çıkarıp çıkarmıyacağını söyler misiniz ?

Gtx 760 + zalman 80 plus 700w alırsan çok rahat edersin tekrar söylüyorum. Zalman 700w olduğu halde 40 tl daha ucuz. Ayrıca zalman oldukça kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…