Yeni ekran kartını test etme

Kafasına göre çalışması emin ol daha iyidir. Ayrıca sabit 1250 Mhz olsa bile 3-4 FPS daha fazla alacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. FPS' etkilemez.

Arkadaşlar ekran kartını 1450 MHz yaptım baktım biraz fazla oldu 1350 MHz'de şuan işimi görüyor oyunlar yağ gibi akıyor. GTA 5'de msaa kapalı her şey ultra da 80-90 FPS alıyorum. Forza Horizon 3'de her şey en Full'de msaa falan açık 60 FPS sabit alıyorum. Daha bir çok oyunu test edeceğim ve merak edenler için video yayınlayacağım. Bu arada işlemci darboğaz yapmıyor en fazla %65 gördüm ve ekran kartı hep %100'dü. Yani darboğazın "D" si yok.

Benim 1050ti oc'siz 1740 civarı geziyor bana az geldi 570 için o değerler.

Ben ilk ekran kartı overclock deneyimimde msi afterburnerdan ekran kartımın belleğine 1000 Mhz eklemiştim ve pc nin görüntüsü gitmişti her kapatıp açtığımda görüntü gidiyordu ve bende güvenli moddan açıp msi afterburneri sildim ve düzeldi bu arada hangi programla sabitledin ekran kartı bellek hızını.

AMD Radeon Ayarları diye bir yer var AMD'ye özel oradan yaptım.

Bu arada abartmışsınız 1000 MHz biraz fazla. İnternetten ekran kartı modelinize göre bakın diğer insanlar ne ve nasıl yapmış.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…