3-4 FPS oynayabilir aynı olmasını beklemek saçma olur.
3-4 FPS oynamasını istiyorum işte 3 fps artarsam adamın testdeki skorların önüne geçiyorum. Ama kartım bi 1100 MHz bi 1250 MHz kafasına göre çalışıyor. Arkadaş dada Rx 560 ve fx 6300 var onunki sabit 1300 MHz'de çalışıyor.3-4 FPS oynayabilir aynı olmasını beklemek saçma olur.
Kafasına göre çalışması emin ol daha iyidir. Ayrıca sabit 1250 Mhz olsa bile 3-4 FPS daha fazla alacağını düşünüyorsan yanılıyorsun. FPS' etkilemez.3-4 FPS oynamasını istiyorum işte 3 fps artarsam adamın testdeki skorların önüne geçiyorum. Ama kartım bi 1100 MHz bi 1250 MHz kafasına göre çalışıyor. Arkadaş dada Rx 560 ve fx 6300 var onunki sabit 1300 MHz'de çalışıyor.
Benim 1050ti oc'siz 1740 civarı geziyor bana az geldi 570 için o değerler.Arkadaşlar ekran kartını 1450 MHz yaptım baktım biraz fazla oldu 1350 MHz'de şuan işimi görüyor oyunlar yağ gibi akıyor. GTA 5'de msaa kapalı her şey ultra da 80-90 FPS alıyorum. Forza Horizon 3'de her şey en Full'de msaa falan açık 60 FPS sabit alıyorum. Daha bir çok oyunu test edeceğim ve merak edenler için video yayınlayacağım. Bu arada işlemci darboğaz yapmıyor en fazla %65 gördüm ve ekran kartı hep %100'dü. Yani darboğazın "D" si yok.
Ben ilk ekran kartı overclock deneyimimde msi afterburnerdan ekran kartımın belleğine 1000 Mhz eklemiştim ve pc nin görüntüsü gitmişti her kapatıp açtığımda görüntü gidiyordu ve bende güvenli moddan açıp msi afterburneri sildim ve düzeldi bu arada hangi programla sabitledin ekran kartı bellek hızını.Arkadaşlar ekran kartını 1450 MHz yaptım baktım biraz fazla oldu 1350 MHz'de şuan işimi görüyor oyunlar yağ gibi akıyor. GTA 5'de msaa kapalı her şey ultra da 80-90 FPS alıyorum. Forza Horizon 3'de her şey en Full'de msaa falan açık 60 FPS sabit alıyorum. Daha bir çok oyunu test edeceğim ve merak edenler için video yayınlayacağım. Bu arada işlemci darboğaz yapmıyor en fazla %65 gördüm ve ekran kartı hep %100'dü. Yani darboğazın "D" si yok.
AMD Radeon Ayarları diye bir yer var AMD'ye özel oradan yaptım.Ben ilk ekran kartı overclock deneyimimde msi afterburnerdan ekran kartımın belleğine 1000 Mhz eklemiştim ve pc nin görüntüsü gitmişti her kapatıp açtığımda görüntü gidiyordu ve bende güvenli moddan açıp msi afterburneri sildim ve düzeldi bu arada hangi programla sabitledin ekran kartı bellek hızını.
Bu arada abartmışsınız 1000 MHz biraz fazla. İnternetten ekran kartı modelinize göre bakın diğer insanlar ne ve nasıl yapmış.Ben ilk ekran kartı overclock deneyimimde msi afterburnerdan ekran kartımın belleğine 1000 Mhz eklemiştim ve pc nin görüntüsü gitmişti her kapatıp açtığımda görüntü gidiyordu ve bende güvenli moddan açıp msi afterburneri sildim ve düzeldi bu arada hangi programla sabitledin ekran kartı bellek hızını.
Yok ben overclocklu kullanmıyorum sadece biraz yaptım sonra vazgeçtim.AMD Radeon Ayarları diye bir yer var AMD'ye özel oradan yaptım.
Eki Görüntüle 327016
Bu arada abartmışsınız 1000 MHz biraz fazla. İnternetten ekran kartı modelinize göre bakın diğer insanlar ne ve nasıl yapmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.