Daha fazla
- Meslek
- Uzay Madencisi
Merhaba yakın zamanda taşındık. Eski oturduğumuz binanın 100 metre ilerisine aynı tip binaya. Eskiden 3. katta oturuyorduk şimdi 1.katta oturuyoruz ve eve durmadan siyah renkli falım sakızından biraz daha küçük ve ince, kara Fatma'ya benzeyen ama o olmayan garip siyah böcekler giriyor. Öldürüyoruz topluyoruz ama yok nafile.
Taşınmadan önce parke döşedik delikleri kapattık. Evdeki camlarda sineklik var ama araları biraz açık. Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Durmadan geliyorlar ve nereden geldiklerini de bilmiyoruz, benim aklımda banyodaki havalandırmanın içinden veya camlardaki boşluklardan geliyorlar gibi ama hiç görmedik oradan girdiklerini de. Bir bildiği olan varsa yardım edebilir mi?
Taşınmadan önce parke döşedik delikleri kapattık. Evdeki camlarda sineklik var ama araları biraz açık. Bunlardan nasıl kurtulabilirim? Durmadan geliyorlar ve nereden geldiklerini de bilmiyoruz, benim aklımda banyodaki havalandırmanın içinden veya camlardaki boşluklardan geliyorlar gibi ama hiç görmedik oradan girdiklerini de. Bir bildiği olan varsa yardım edebilir mi?
Son düzenleyen: Moderatör: