Yeni evde kullanmak için TV platformu tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle 12 yılın sonunda ev sahibi oldum ve yakin zamanda kismet olursa taşınacagim,
Fakat yeni bir 50-55 inch TV ile beraber hangi kanal platformunu tercih etmeliyim kafam çok karışık, kesinlikle Digitürk istemiyorum,
Değerlendirdigim platformlar;
Kablo TV Plus paket ve Netflix.
Turkcell TV Plus.
Ve başka da değerlendireceğim yani bakabildigim bir platform bulamıyorum.
Nacizane tavsiyelerinizi beklerim.

Son düzenleme:
Tivibu'da ücretsiz diziler falan vardı en son, kaçırdığınız program tekrarlarına bakabiliyordunuz. Zaten SmartTV alırsanız kendi menüsünde Netflix olacaktır büyük ihtimal.

En son 2 sene önce Tivibu kullandım, şuan ne durumda bilmiyorum.

Tivibu'da ücretsiz diziler falan vardı en son, kaçırdığınız program tekrarlarına bakabiliyordunuz. Zaten smarttv alırsanız kendi menüsünde Netflix olacaktır büyük ihtimal.

en son 2 sene önce Tivibu kullandım, şu an ne durumda bilmiyorum.

Tabii ki Smart TV olacak abonelik olarak yazdım zaten onu.

Digiturk tamamen para tuzağı 20 yılın ardından ailemi zor kurtardım abonelik iptal etmek bile zor.

En iyi çözüm kaliteli 4k destekli bir lnb ve dahili uydu alıcılı tv ile Turksat kullanmak.

Eğer evinizde düzgün bir internet varsa geri kalan herşeyi internet üzerinden zaten izleyebilirsiniz.

Para tuzaklarına düşmeyin yıl 2021 tahaddütlü yayın aboneliği yapmayın.

Hocam en iyisi TV box.

Onu ileride düşünüyorum mi hoşuma gidiyor ama biraz daha araştırıyorum.
Digitürk tamamen para tuzağı 20 yılın ardından ailemi zor kurtardım abonelik iptal etmek bile zor.

En iyi çözüm kaliteli 4K destekli bir lnb ve dahili uydu alıcılı TV ile Türksat kullanmak.

Eğer evinizde düzgün bir internet varsa geri kalan her şeyi internet üzerinden zaten izleyebilirsiniz.

Para tuzaklarına düşmeyin yıl 2021 tahaddütlü yayın aboneliği yapmayın.

Teşekkür ederim ilk tercihim o aslinda Türksat kablo TV Plus paket ve Netflix ikisi beni doyurur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle 12 yılın sonunda ev sahibi oldum ve yakin zamanda kismet olursa taşınacagim,
Fakat yeni bir 50-55 inch TV ile beraber hangi kanal platformunu tercih etmeliyim kafam çok karışık, kesinlikle Digitürk istemiyorum,
Değerlendirdim platformlar;
Kablo TV Plus paket ve Netflix.
Turkcell TV Plus.
Ve başka da değerlendireceğim yani bakabildigim bir platform bulamıyorum.
Nacizane tavsiyelerinizi beklerim.

TV Plus'ı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

Onu ileride düşünüyorum mi hoşuma gidiyor ama biraz daha araştırıyorum.

Teşekkür ederim ilk tercihim o aslinda Türksat kablo TV Plus paket ve Netflix ikisi beni doyurur diye düşünüyorum.
Turksat derken Turksat kablo tv yi kastetmedim normal bildiğimiz bedava olan çanak anten ile izlenen Turksattan bahsediyorum.

Turksat aynı zamanda Dsmart ile aynı yönde olduğu için ileride geçmek isterseniz de geçiş basit oluyor.

Ama dediğim gibi para ödenen herşeyden uzak durun zaten netflix amazon prime gibi içerikler alacaksınız.

Türk Telekom'da Tivibu için çok iyi kampanyalar vardı. İlk yaptığım zaman ayda sadece 1 TL ödüyordum. Şu an aylık 15 TL. Son kampanyalar nasıldır bilmiyorum ama. Eğer sporsever biriyseniz Tivibu iyi bir tercih olur. Ya da sadece TV Box almak da yeterli olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı