Yeni format atılan sistem CS2'yi açınca mavi ekran hatası veriyor

VecTRa

Hectopat
RAM
32GB
SSD veya HDD modeli
4 tane ssd 1 tane M2 nt-128
Ekran kartı
nvdia 4060 ti
Anakart
PRIME H510M-K
İşlemci
i5 11400F
Az önce format attım her şeyi baştan aşağıya sildirttim, driverları falan yükledim sonra CS:GO'yu açtım hata aldım.
Minidump klaösörü oluşmamış. Bile bu yüzden olay görüntüleyicisinden aldım. Yardım edin CS:GO'yu açtım CPU falan kullanımı yükseldiğini gördüm sadece.

arkadaşlar lol oynarken sorun olmuyor, cs2 bannerlord bodycam gibi oyunların daha yüklenme ekranında takılıp kalıyor yani daha yük altına girmeden donuyor ve mavi ekran veriyor, lol ve valorantta oynarken hiçbir sorun yok anlamadım. Olay Görüntüleyicisi Yönetim Olayları dosyası linki: 2.evtx

OCCT ile power testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı yük altında psu yetmiyor gibi bir sorun da gözükmüyor, düşüncem driverlar da bir sorun var gibi duruyor.

yok mu yardım edebilecek

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    797,6 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Az önce format attım her şeyi baştan aşağıya sildirttim, driverları falan yükledim sonra CS:GO'yu açtım hata aldım.
Minidump klaösörü oluşmamış. Bile bu yüzden olay görüntüleyicisinden aldım. Yardım edin CS:GO'yu açtım CPU falan kullanımı yükseldiğini gördüm sadece.

Arkadaşlar LoL oynarken sorun olmuyor, CS2 Bannerlord bodycam gibi oyunların daha yüklenme ekranında takılıp kalıyor yani daha yük altına girmeden donuyor ve mavi ekran veriyor, LoL ve Valorant'ta oynarken hiçbir sorun yok anlamadım. Olay görüntüleyicisi yönetim olayları dosyası linki: 2.evtx

OCCT ile Power testi yaptım herhangi bir sorun çıkmadı yük altında PSU yetmiyor gibi bir sorun da gözükmüyor, düşüncem driverlar da bir sorun var gibi duruyor.

Yok mu yardım edebilecek.

Şu anda dosyayı inceleme şansım yok fakat hatadan yola çıkarak chipset sürücülerini vs. indirdiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı