Yeni Gamepad'in düzgün çalıştığını nasıl anlarım?

Samet_Yurdakul34

Hectopat
Herkese merhaba bugün bir Gamepad sipariş ettim. Aklıma bir soru takıldı bu Gamepad'in tuşlarının hepsi sorunsuz çalışıyor mu? Kargo elime ulaştığı anda kontrol etmek isterim sonradan kargo ile uğraşmamak için bildiğiniz önerebileceğiniz bir program var mı?

PC için aldım USB soketli olacak. Tuşa bastığımda hangi tuşun bastığını gösteren bir program olursa süper olur

Şimdiden teşekkürler.

Önerebileceğim bir harici program bilmiyorum. Windows'ta bunu görebileceğiniz bir yer zaten var; Aygıtlar ve Yazıcılar>Controller(Adı belki başka olabilir sizin taktığınız cihazın ismi falan olabilir) simgesine sağ tıklıyoruz ve "Oyun Kumandası Ayarları"na tıklıyoruz. Küçük bir pencere gelecek burada USB ile bağladığımız Gamepad'i seçip "Özellikler" diyoruz. "Sına" sekmesine geldiğimizde kumandadan hangi tuşa basarsak onun algılanıp algılanmadığını görebiliyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı