Çözüldü Yeni gelen AMD 22.3.1 Sürücüsü WHQL mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
16.308
Makaleler
25
Çözümler
463
Ekran kartı
RX 5500XT
AMD Software üzerinden 22.3.1 güncellemesi gelmiş. Siteye baktığım zaman bu güncelleme gözükmüyor ancak uygulamada gözüküyor. Tercih edilen yazılım sürümü kısmı "Önerilen" olarak ayarlı yani sadece WHQL sürümlerin gelmesi gerek ancak dogru mu anlamadım. Yeni RSR teknolojisi gelmiş bu sürümde. Daha isteğe bağlı bile gelmeden direkt WHQL gelmesi aklımı karıştırdı.

1647519860715.png
 
Son düzenleme:
El ile güncellenen lazım büyük ihtimalle.

Arkadaşın attığı gibi indir deyip kuramıyor muyuz anlamadım.

AMD software üzerinden 22.3.1 güncellemesi gelmiş. Siteye baktığım zaman bu güncelleme gözükmüyor ancak uygulamada gözüküyor. Tercih edilen yazılım sürümü kısmı "önerilen" olarak ayarlı yani sadece WHQL sürümlerin gelmesi gerek ancak dogru mu anlamadım. Yeni RSR teknolojisi gelmiş bu sürümde. Daha isteğe bağlı bile gelmeden direkt WHQL gelmesi aklımı karıştırdı.

Eki Görüntüle 1334545
 
Arkadaşın attığı gibi indir deyip kuramıyor muyuz anlamadım.

İndir deyip kuruyoruz. Yani otomatik kurmuyor siz kendiniz indir diyorsunuz.
Radeon Software'de ayarlarda otomatik güncelleme var bu arada istersen onu açarak da yapabilirsin.
 
Radeon programından da kurabilirsiniz veya attığım linkten indirip de kurabilirsiniz. Ben kendim indirip kurdum. Radeon süper çözünürlük ayarı gelmiş konu sahibinin dediği gibi.

Radeon süper çözünürlük güzel bir şeye benziyor. En son 2K'ya kadar çıkartmıştı monitörü hedef 4K tabii olayı yanlış anlamadıysam.
Kuran oldu mu beklemek gerekir mi? Çok nadir de olsa oyunlarda çökme yaşıyorum 5600XT ile ama eldekinden de olmak istemiyorum, daha kötüye gitmesin.

WHQL sürüm bu sıkıntı olmaz.
 
Radeon süper çözünürlük güzel bir şeye benziyor. En son 2K'ya kadar çıkartmıştı monitörü hedef 4K tabii olayı yanlış anlamadıysam.
Bunu aktif ettikten sonra oyunda daha düşük bir çözünürlük seçmemizi söylüyor Radeon programı. Upscale edeceğiz, emin olmak için Alt + R ile oyun sekmesine bakıp kontrol edin vs diyor. Oyunda FSR varsa RSR yerine FSR tercih edin diyor. Denemek lazım tabii.

Ayrıca manuel driver arama kısmına da gelmiş.

whql.jpg
 

Yeni konular

Geri
Yukarı