Yeni Golf 8 ülkemize geldi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Golf 8 ülkemize geldi sonunda. Tasarımı çok hoş gerçekten. Almanlar bu işi iyi yapıyor aga kim ne derse desin. Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konu hakkında? Almak ister miydiniz? Veya Golf 8 yerine ne tercih edersiniz? Sağlıklı günler dilerim

Almak isterdim ama 230 bin liradan daha pahalı olacağı için almam çok pahalılar param olsa bile 230 bin lirayı geçen arabayı almazdım. O yüzden bakacağım arabalar Seat leon, Toyota corolla ve Fiat egea olurdu bütçeme göre birini seçerdim.

VW tasarımlarını sevmiyorum, zaten önceki modele göre de dağlar kadar fark yok ama kendi sınıfında "ortalamada" iyi arabalar yapıyorlar. Yeni kasanın geyik testi sonucu biraz hayal kırıklığı bence, bir şeyden ani kaçınma manevralarında rakiplerine göre biraz güvenlik zaafı oluşturuyor. Yeni MQB Evo platformunun burulma direnci mi çok başarılı değil ya da süspansiyonlar fazla yumuşak mı ayarlanmış bilmiyorum. Eğer ilk seçenekten dolayı böyleyse bu platform ile gelen diğer arabalarda da bu böyle olur muhtemelen ki yeni Leon'da da aynı durum mevcut.

Yeni modellerde yaya güvenliği kriterleri nedeniyle kaput tasarımları çok eğimli ve alçak oluyor, buna da henüz alışamadım sanırım. Çok orantısız geliyor gözüme yeni arabaların kaput çizgisinden arkaya doğru bakınca.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…