Yeni Golf 8 ülkemize geldi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Golf 8 ülkemize geldi sonunda. Tasarımı çok hoş gerçekten. Almanlar bu işi iyi yapıyor aga kim ne derse desin. Siz ne düşünüyorsunuz peki bu konu hakkında? Almak ister miydiniz? Veya Golf 8 yerine ne tercih edersiniz? Sağlıklı günler dilerim :)

Kusura bakmayın bir araç sevdalısı olarak hala Volkswagen ve Peugeot'un karşılaştırılması sinirimi bozuyor.

Bu muhabbet çok gevredi bknz: Passat alıcağıma bilmem ne alırım gibi.
Neden sinirinizi bozuyor? Araç sevdanız var ise araştırıyor ve biliyor olmanız gerekli. Passat'ın Peugeot tarafında bir rakibi yok. Peugeot 508 ile Arteon karşılaştırılabilir. Güvenlik desen geyik testleri belli çarpışma testleri belli. Şanzıman desen sorunsuz tork konventörlü şanzıman. İç aksam desen özellikle GT serisinde kullanılan malzemeler gayet kaliteli hissiyatı var. Duruş desen Peugeot kendini aştı her aracı sportif ve şık görünüme sahip. Neden daha fazla para verip daha kötü bir arabaya bineyim? Yeni 308 dururken tabi ki Golf almam.

Peugeot'un şu anki kalitesi VW seviyesinde. VW 10 yıl içinde bu sıkıcılığından kurtulmazsa ve VW algısı kırılırsa Peugeot sollayip geçer.

Emisyon hilesi rezaletlerini de katmiyorum bak.

Fotoğrafı nerede?
Gençlik bu kadar takılmayın bu konulara yok şunun tasarımı yok bunun şanzımanı falan vag seven adam gidip psa ya binse psa yı kötüler psa seven vag a binse vag ı kötüler çark böyle dönüyor zaten bakın en basitinden örnek vereyim benim şahsi aracım golf 5 c.line 2005 fsi. kuzenim dizel egea kullanıyor babasınının dizel passatı var her sürdüğünde hayran kalıyor. Benim aracıma her baktığında ulan satıcam bunu gidip bi c200 alıcam falan diyor. Al sat işiyle uğraşan dostlarım var. Alman arabaları kadar sağlam araba görmedik deniyor. Şahsi fikrimi belirtip gidiyorum.
Günün birinde zorda kalmazsam Alman'dan devam etmeyi planlıyorum. Bir aracın benim gözümdeki değerlerinden birisi hızlı satılması mesela almanın piyasası hep canlı. Oldu da başka markaya geçtim ilk marka muhtemelen Citroën olacak.
En azından YouTuber'lara baktığınız zaman neredeyse hepsinde alman arabası göreceksiniz.

Neden sinirinizi bozuyor? Araç sevdanız var ise araştırıyor ve biliyor olmanız gerekli. Passat'ın Peugeot tarafında bir rakibi yok. Peugeot 508 ile Arteon karşılaştırılabilir. Güvenlik desen geyik testleri belli çarpışma testleri belli. Şanzıman desen sorunsuz tork konventörlü şanzıman. İç aksam desen özellikle GT serisinde kullanılan malzemeler gayet kaliteli hissiyatı var. Duruş desen Peugeot kendini aştı her aracı sportif ve şık görünüme sahip. Neden daha fazla para verip daha kötü bir arabaya bineyim? Yeni 308 dururken tabi ki Golf almam.
Tavanı çökük üretilen 508 vs Arteon mu? Arteon'un Fransızlar'da rakibi yok. Yanlış anlama, 508'in tasarımı şahane çok severim ama PSA'nın ürettiği D segmenti aslında C segment kalitesinde sayılır. Bunu ben değil, dünya söylüyor. Arteon'un rakibi İnsignia, onu da Arteon bariz farkla geçiyor zaten. "Alman" menşeili Opel de PSA olduğu için bu kıyası sundum. Yoksa direkt Fransız kökenli D segmentte parmakla saysan kaliteli araç yok. Peugeot ve Citroen düşük segment pazarına çalışan firmalar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı