Legendknights
Hectopat
Mağazadan gidip aldığı için yüksek ihtimalle kutusu açılmış ürünü bozuk olmadığı sürece geri almazlar.Hiç beklemeden para iadesi isteyin. Neden sıfır Gtx 1650 aldınız ki?
Mağazadan gidip aldığı için yüksek ihtimalle kutusu açılmış ürünü bozuk olmadığı sürece geri almazlar.Hiç beklemeden para iadesi isteyin. Neden sıfır Gtx 1650 aldınız ki?
Kasanın arkasında vardır. Kasanın arka panelini açın orda güç kaynağının yanına sıkıştırılmış kablolar arasında vardır bu attığım kablo onu ekran kartına takmanız lazım.Takılacak fazladan bir kablo mu var? İlk defa aldığım için bilmiyorum da.
PSU güç kaynağı hocam oradan ekran kartına güç kablosu takmanız gerekir. Resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 2030477
Hocam arkadaş daha PSU ne demek onu bilmiyor muhtemelen güç kaynağı yetersiz gelir o kartlara.O fiyata çok daha iyi güç veren bir ekran kartı alabilirdiniz. Ne kadar aldınız. İade edip konu açın hocam. Tahminimce RX 6600 alabilirsiniz. Rtx 3060 dengi.
Umarım alırlar. Büyük bir meblayı çöpe atmış olur.Mağazadan gidip aldığı için yüksek ihtimalle kutusu açılmış ürünü bozuk olmadığı sürece geri almazlar.
Onu da tahmin ediyorum ancak. Yine de kazık yemeye değmez ki. 5 günde öğrenir çoğu şeyi.Hocam arkadaş daha PSU ne demek onu bilmiyor muhtemelen güç kaynağı yetersiz gelir o kartlara.
O fiyata çok daha iyi güç veren bir ekran kartı alabilirdiniz. Ne kadar aldınız. İade edip konu açın hocam. Tahminimce RX 6600 alabilirsiniz. RTX 3060 dengi.
Herkes böyle böyle öğreniyor hocam. İnternetten alsa cayma hakkıyla iade alabilirdi belki ama elden aldıysa zor gibi.Umarım alırlar. Büyük bir meblayı çöpe atmış olur.
Onu da tahmin ediyorum ancak. Yine de kazık yemeye değmez ki. 5 günde öğrenir çoğu şeyi.
Doğru söylüyorsunuz. Bende zarar ederek öğrendim.Herkes böyle böyle öğreniyor hocam. İnternetten alsa cayma hakkıyla iade alabilirdi belki ama elden aldıysa zor gibi.
Maalesef pahalı. İade deneyin olmazsa canınız sağolsun. Siz ekran kartı montajına bakın YouTube'dan falan. Bir de AMD ekran kartlarını araştırın.5600'e geldi indirimdeydi.
Bu kablo kasauın neresinde oluyor?PSU güç kaynağı hocam oradan ekran kartına güç kablosu takmanız gerekir. Resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 2030477
Güç kaynağınızdan çıkar. Ekran kartına takın.Bu kablo kasauın neresinde oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.