Yeni GTX 980 Sistem

MSI GTX970 yerine ASUS GTX970 alınmalı mı?Yoksa MSI mı beklenmeli ?

• Bekle

• Al

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Yalım Koray

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sadece kasa topluyorum. Önemli bileşenleri yazdım. Konuyla ilgili deneyimlerinize dayanan görüşleri bildirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Sıvı sogutma, ram, ssd vs yazmıyorum sadece bu bileşenler hakkında görüşlerinizi bildirirseniz çok makbule geçer :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock amatör olarak yapmayı düşünüyorum, fps herkesin istediği birşey zaten :) Asıl sorum değiştirmem gereken parça var mı? Yada fiyat/performans olarak yanlış seçtiğim birşey var mı aralarında ?

Bu kasayı almalısın.
http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-graphite-serisi™-230t-80plus-650w-midt-atx-siyah-kasa.html
Konuya dahil değil ama SSD Samsung 840 Evo seç.

Kasalar arasında ne fark var acaba?benim söylediğimde 8 fan var içi ferah ve güç kaynağı daha iyi neden diğerini tavsiye ettiniz acaba öğrenebilir miyim? Söylediğim kasada da güç kaynağı 80+ bu arada.

Bütçeden tasarruf o kadar gark olması normal neredeyse 200 TL fark var. Önerdiğim kasa da gayet ferah soğutması da gayet iyidir. PSU konusunda ise GTX 970 500W PSU ile de rahat çalışır.

Kullanımı cok rahat o kasanın ama dediginiz gibi aralarında fark yoksa tavsiye ettiğinizi seçicem tabiki. Kafama takılan psu düşük olursa ekran kartı nasıl daha rahat çalışır? Yani gerektiği kadar elektrik çekiyor psular zaten düşük olan neden daha iyi? Ve ben ileriyi düşündüğüm için yüksek daha iyi dedim yoksa psu her türlü yetiyor. İlginiz için teşekkür ederim bu arada.

Yok ben düşük olunca rahat çalışır demedim. Yani düşük olması bir sorun teşkil etmez. Ekran kartlarında güç tüketimi gittikçe azalıyor 650 W her türlü yetecektir. Diğer bileşenler neler onları da söyleyin görüşlerimizi belirtelim.

Anladım cevap için tesekkürler. Pek bişey yok zaten bunların haricinde 8 fanı dolduracam sıvı sogutma SSD 3tb harddisk baska bişeyi kalmadı zaten. Açıkçası ilerde sli düşünürsem ona da güç kalsın istiyorum. 650 yetecekse o kasaya yönelecem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı