Yeni güncelleme ile YouTube'da uBlock Origin çalışmıyor

Hadesmane

Hectopat
Yer
Memphis, Tennessee, United States
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ekransız toshiba
1698695945239.png

Yeni güncelleme ile reklam engelleyicim olan uBlock Origin çalışmamaya başladı.

Bende hiç sıkıntı yok. Chrome ile bağlı hesaptan oturum kapatıp bir süre öyle devam ediyorum. Yine uyarı görünce oturum açıyorum ve reklamsız devam. FireFox ile zaten hiç uyarı almıyorum.

Ya da uBlock Origin ile anlaşma yapmış olabilirler çünkü 1-2 haftadır böyle el atarlardı herhalde.
Yok öyle bir şey. Adam insanların beklentisi olmasın diye bağış bile kabul etmiyor.

1-2 haftadır falan böyle değil. YouTube bu olayı daha uzun süredir yapıyor. Çözüm basit. uBO ya da AdGuard kullanmak ve kullanmayı bilmek.

uBO kullanıyorsanız ve bu olayla karşılaştıysanız shift tuşuna basılı tutarken önbelleği temizle deyip güncelle dediğinizde yenilediğiniz YouTube sayfasında sorun olmamalı. Çok düşük ihtimal uBO daha o YouTube güncellemesine filtre eklememiş olabilir. Bu sizin şanssızlığınız. YouTube güncellemesi size denk gelmiş. Bir süre sonra eklerler. O sırada embed linkinden falan izleyebilirsiniz.
AdGuard kullanmadım ama yeterince büyük bir firma olduğunu düşünürsek uBO gibi güncelleme sunucusu derdi yoktur diye düşünüyorum. Diğer eklentiler gibi salak olmadıkları için düzgün filtre oluşturup YouTube güncellemelerine karşılık veriyorlardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı