Yeni güncelleme sonrası Edge > Chrome

Dediğin olayı düzeltmek için: Ayarlar - sistem - çok görevli - alt + sekme yerine gelmeniz gerekli. Daha sonra alt + sekme kısmında yalnızca açık pencereler kısmını seçerseniz. Alt Tab da bir sekme gözükür.

1632673335733.png
 
Ayarlar kısmından sisteme girin ve oradan çok görevli kısmını seçin. Sekme kısmında yalnızca açık pencereler olacaktı onu seçin. Böyle hatırlıyorum. Ben yapmıştım şu an öyle bir sorun yok.
 
Düşük RAM kullanımı yüksek performans göstergesi değildir. Tarayıcılar için benchmark uygulamaları var bunlardan çıkan sonuçlar önemli.
Aylardır söylüyorum zaten, iki tarayıcı da aynı motoru kullanıyor. Ondan aman aman bir fark hiçbir zaman olmayacak, böyle küçük farklar illaki olacak tabii ki.

Ama insanlar kapalı kaynak tarayıcıları kapıştırıp kullanmayı seviyor sanırsam, ne kadar hepsi spywareden farksız olsa da :D
 
100 MB RAM farkını önemsiyorsan Windows kullanma zaten, Windows yiyecek o RAM'i çünkü :D
hocam burada 4 sekme açık sadece. Ben stajyer avukatım. Aynı anda 18-19 sekme açık tutmak zorunda kaldığım zamanlar oluyor. Tüm bunları yaparken altta da Word açık oluyor. Her 4 sekmede 160 mb ram fazla kullanması, 20 sekmede 800 mb ram demek. Bu da bence ciddi bir kriter
Millet uzayla haşır neşir olur biz hala ram kullanımına takılıyoruz. Biri 300 mb çok öbürü 300 mb az kullanır olur biter.
Hocam benim söylediğim ile senin söylediğin çok farklı. Konu içerisinde kalalım, yoksa aynı şekilde karşı argüman sürsem sabaha kadar gram anlaşamayız
 

Geri
Yukarı