Yeni hoca bana taktı

@Jira Tekrardan dönmüş olduğunu görmek sevindirdi. Mantıklı yorum yapan kişiler iyice azaldı çünkü :)

@xCheesy99 Hocalar kolay kolay birisine kafayı takmaz. Zamanlaman kötüdür veya karakteristik özellikleri sıkıntılı birisidir. Mail yolu ile veya şimdiki eğitimler nasıl oluyor bilmiyorum, özür dilemeyi dene. Yanlış anlaşıldığını anlatmaya çalış. Zaten aşırı tepki verdiğini kendisi de içten içe kabul edecektir.

@PanzerTR sen galiba mesaj yazmak için yazıyorsun bende konu açmıştım benimle dalga geçmiştin başka konularda da gördüm.
Ne yapmamı beklerdin adama bunun normal bir şey olduğunu anlatmaya çalıştım anlamıyorsan sorun senindir.
@PanzerTR sen galiba mesaj yazmak için yazıyorsun bende konu açmıştım benimle dalga geçmiştin başka konularda da gördüm.
Haha şimdi gördüm bana mesaj yazmak için yazıyorsun diyen adamın açtığı konu: Ünlü oldum - Technopat Sosyal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı