Yeni i3-10100F sistem için neler kurulmalı?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni RAM, ekran kartı, işlemci ve anakart aldım. Bunlar için driverlarının indirilmesi ve bazı ayarların yapılması gerekiyormuş. Örnegin işlemcinin MHz'sini tam hıza çıkartmak. Bunlar dışında yapmam gereken şeyler nelerdir? Ve hangi uygulamaları indirmem gerek?
Sistem:
MSI H510M Pro.
i3-10100F
ASUS ROG STRIX RTX 2060 OC.
G.Skill Ripjaws 8x2 3600MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver güncellemeleri hariç aklıma gelen programlar şunlar:
İnternet tarayıcısı (Chrome-Opera)
WinRAR-7ZIP
Office programları.
Discord vb. uygulamalara değinmedim. Ancak daha düzenli bir liste istersen şu bağlantıya tıklayarak dilediklerini kurabilirsin.

Hocam siz direkt başlıga bakmışsınız gailba. Başlıgı moderatör kafasına göre düzenlemiş. Benim sordugum daha çok RAM'in Max MHz de çalışması için ne yapmam lazım, chipset driverini, lan driverini nasıl bulabilirim gibi şeyler aslında.

Hocam siz direkt başlıga bakmışsınız gailba. Başlıgı moderatör kafasına göre düzenlemiş. Benim sordugum daha çok RAM'in Max MHz de çalışması için ne yapmam lazım, chipset driverini, lan driverini nasıl bulabilirim gibi şeyler aslında.
Konu içeriğinde "bunlar dışında" ifadeniz olduğu için bunlar dışında kurmanız gereken programları anladım. :) Eğer RAM'inizin frekansını artırmak istiyorsanız bunun için size yararı olacak bir video bırakıyorum. İşinize yaramaz ise anakart modelinizi belirtin onun ara yüzüne nasıl gireceğinizi söyleyelim. Diğer aygıtlarınızın driverlarını güncelleştirmek için ise Windows arama butonuna "Aygıt Yöneticisi" yazın. Aygıtlarınız sıralanacak sağ tıklayarak driverlarını güncelleyebilirsiniz.

Konu içeriğinde "bunlar dışında" ifadeniz olduğu için bunlar dışında kurmanız gereken programları anladım. :) eğer RAM'inizin frekansını artırmak istiyorsanız bunun için size yararı olacak bir video bırakıyorum. İşinize yaramaz ise anakart modelinizi belirtin onun ara yüzüne nasıl gireceğinizi söyleyelim. Diğer aygıtlarınızın driverlarını güncelleştirmek için ise Windows arama butonuna "Aygıt Yöneticisi" yazın. Aygıtlarınız sıralanacak sağ tıklayarak driverlarını güncelleyebilirsiniz.

Hocam moderatör güncellemiş ben öyle bir cümle kurmadım çünkü orada normalde. Video için teşekkür ederim hocam bakacagım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı