Yeni Ininal Kart Nasıl Olacak?

Makaleler
20
Yer
Nordschleife
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Dün Ininal'ın VISA ile iş birliği duyuruldu ve yeni kartlar tanıtıldı. Yeni kartlar sayesinde karttan nakit para çekmek mümkün olacak. VISA'nın ticaret hacmi daha büyük olduğundan kartı kullanabileceğimiz yerler artacak. 5 TL'ye satış noktalarından yeni Ininal Kart'ı satın alabileceksiniz. Eğer Ininal uygulamasından giriş yapıp gerekli işlemleri yaptığınızda eski kartınız kapatılacak. Bakiyeniz yeni sanal karta aktarılacak. Bunun yanında kart parası 5TL ve 2TL'lik aylık komisyon tutarı hesabınıza eklenecektir. Kartınız artık VISA olacak. Onun haricinde aylık komisyonda herhangi bir değişiklik yok. Endişelenmenizi gerektirecek birşey yok. Ilk Ininal Kartınızı nasıl aldıysanız bunuda o şekilde alacaksınız. Eski kartlar 31 Ağustos 2019'a kadar kullanılabilecek.

Son düzenleme:
Sizce bu ininal kart ile VISA'nın bir iş ortaklığımı yoksa VISA'nın ininal'ı kendi bünyesinde eritme stratejisi midir?
Bilmiyorum :)
Yeni kartı alıyoruz ve uygulamadan ayarları yapıp sanal karta parayı atıyoruz. Doğru anladım herhalde. Direkt karta aktarabilirmiyiz?
Bunu yapınca eski kartı kapatıyor yeni sanal kart açıyor. Eski kartınız tamamen işlevsiz kalıyor. Yeni kart aldıktan sonra sanal kartınızdan aktarabilirsiniz

Yeni kartı alıyoruz ve uygulamadan ayarları yapıp sanal karta parayı atıyoruz. Doğru anladım herhalde. Direkt karta aktarabilirmiyiz?
Şuan paralar aktarıldı. Siz sadece Cüzdan uygulamasından sanal kartı açacaksınız ve uygulama içinde yeni kart hakkında tüm bilgileriniz orda olacak. O bilgileri 5 TL'lik kartı almak için gireceksiniz ve bedavaya getirmiş olacaksınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı