Yeni internet bağlantı sorunu

DenizDS

Hectopat
Öncelikle herkese merhabalar. İstanbul'da olan internetimizi TTNET ile şu an olduğumuz şehire taşıttık, yeni modem ile şu an ADSL kablolarını falan bağladım ancak ADSL ışığı yanmıyor bu arada modem kurulumunu da yaptım. Sorun nerede olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat taşıma biraz vakit alabilir aboneliğinizin port numarası değişecek, bağlı olduğunuz santralin ismi değişecek vs. ADSL ışığı yanmıyorsa hattınız aktif değildir müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alın.

Adsl kablosunda sıkıntı varmış şuan başka bir adsl kablosuyla denedim ışıklar yanmaya başladı ayarlarda da bağlı olarak gözüküyor ancak yine internet yok.uzaktan yönetim tarzı bir hata verdi
Hat taşıma biraz vakit alabilir aboneliğinizin port numarası değişecek, bağlı olduğunuz santralin ismi değişecek vs. ADSL ışığı yanmıyorsa hattınız aktif değildir müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alın.
Bu sorunu hallettim telefondan girebiliyorum artık laptop a ise ethernet ile bağladım ancak aynı ağa kablosuz şekilde bağlanmak istediğim bu ağa bağlanılamıyor hatası veriyor,sorunun sürücü de olduğunu düşündüm ancak başka bir kablosuz wifi ağına bağlanıyorum.Yani sorun benim wifi ağımda ama problem ne çözemedim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı