Yeni İnternet Başvuru Yılan hikayesi

kara

Kilopat
Mrb Arkadaşlar yaşadığım olay tam bir yılan hikayesine döndü. Hatay/Merkez ilinde şehrin tam göbeğindeyim. Her türlü alt yapı var fiber dahil ama saha dolabında boş port yok diye hiç bir şekilde ve hiç firmadan yeni internet alamıyorum bu konu için ne yapabilirim biri lütfen izah etsin. Tam 7 aydır ben başvuruyorum onlar iptal ediyor. Ttnet superonline turkcel dsmart vodafone aklımıza gelen hepsi aynı Telekomun altyapısıyla çalışıyor. Uydunet sadece başka altyapı kullanıyor oda şehrimde yok malesef uzman olan arkadaşlar bi yol yordam göstersin.Recep Baltaş özellikle siz söyleseniz yolu nedir.

port talebi için bulundum fakat yeni port açmaları imkansız bir gibi birşey biri iptal edecek neti yada başka semte taşınacak vs vs sırada varmış sadece ben port beklemiyormuşum şu konuyu aydınlatacak kimse yokmu da

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı