Yeni iPhone 13 çok ısınıyor

YouTube Shorts izlerken ve herhangi bir şey yaparken elimi acıtacak kadar ısınıyor. Bu normal mi? Iade mi etmeliyim?

12 aldım başıma geldi 13 alacağım dedim iade edip düzeldi. Öncelikle cihaz yeni güncelleme vs yapın biraz kullanın geçecektir. Bende sorun şu an geçti. 4-5 gün oldu alalı.

Yeni kurulan telefonda normalden fazla ısınma olabilir. 14pm kullanıcısıyım telefonu kurduktan itibaren yaklaşık 2 gün normalden fazla ısınma sorunu yaşadım sonrasında kendi kendine düzeldi. 1 2 gün daha bekleyin düzelmezse öyle reaksiyon alın derim.
Hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba ? 1.5 Gün oldu elimi yakacak derecede ısınma sorunu var

Bazı konulara hiç deginilmemiş ancak işlemci ne kadar güçlü olursa olsun hatta GHz olayı ne kadar Max seviye olursa olsun işlemci de o kadar ısınır.
Tabii sosyal medya kullanırken ya da Shorts izlerken hatta YT izlerken bile telefon ısınır. Ancak burada ne kadar ısındığını önemli.
Siz ilk başta ortam sıcaklığı normal olan bir yere gidin ve telin sıcaklığını öyle ölçün. Eğer ılık ya da ılıkdan bir tık sıcaksa normaldir.
Ama sanki 1 saat boyunca PUBG atmış gibi de ısınmışsa o zaman evet bir sorun olabilir.

Ancak şunu dabilmekte fayda var. Bazı telefon modelleri hep ısınır. Yani PC'ler gibi termal macun yenileyim ısınma azalsın olayı yok.
Çoğunlukla telefonlar bir hata sonucunda ısınmaktan ziyade güçlü işlemciler ve hatta telefona gelen güncellemeler sonucundan aşırı ısınır. İnanın yetkili servisin ilk yapacağı teli sıfırlamak ve güncel sürümü yüklemek olacak.

Adam elimi yakacak kadar ısınıyor demiş ama sen destan yazmışsın kanka.

Tekrardan merhaba, telefonun ısınma sorunu 2-3 gün sonra kendiliğinden düzelmişti, ancak yine de iade ettim. Bu sorunu yaşayanlar varsa, 3-4 gün beklemeyi deneyebilirler.

Bu sıcağa ne dayanır, bende yeni aldım ısınıyor sosyal medyada 14 Pro vardı oda ısınıyordu hava sıcak yapacak bir şey yok.

Bu sıcağa ne dayanır, bende yeni aldım ısınıyor sosyal medyada 14 Pro vardı oda ısınıyordu hava sıcak yapacak bir şey yok.
Ben de öyle düşünmeye başladım. Gece işe gidiyorum 0 sıkıntı. Sabah vardiya dönüşü telefon deliriyor sıcaklıktan

Hangi telefonu kullanıyorsunuz acaba ? 1.5 Gün oldu elimi yakacak derecede ısınma sorunu var
Şu an 14 Pro Max var, bu telefon dahil kullandığım tüm telefonlar ilk kurulumda el yakacak kıvama gelmişti. Şu an ısınmıyor bile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı