Yeni iPhone 16e tanıtıldı

Kendi sitelerinde iPhone 11 ile kıyaslamışlar. Tam fiyasko.

Dosya Ekleri

• IMG_6567.jpeg
    62,9 KB · Görüntüleme: 83
Bekleyen arkadaşlar, ne oldu Apple'cığınız yüzünüzü güldürdü mü bütçe dostu(!) çıkardığı IPhone'u ile. Koyduğu A18 çip bile GPU çekirdeği olarak iPhone 16'daki A18'ten 1 çekirdek daha az. iPhone 12'den beri hayatımızda olan MagSafe desteği yok, geniş açı kamera yok, ekran zaten rezalet. Fiyat için en az 40-45K hatta 45K'den bile fazla olabileceğini söyledim hep. Allah'tan 64 GB modelden başlatmamışlar. Boş iPhone olacağını bekliyordum ama bu kadarını ben de beklemiyordum.

Bu mesajı ikinci kez okudum ben beynimde yıldırımlar çarptı sanırım gerçekten geçmiş iPhone serilerinden birisinin ekranını kullanmışlar.
"Abbas oğlum kalan malları getir kurtulalım şunlardan."

Güldürmez olur mu benim canım elmam(!) SE4 yerine bir de 16E falan demişler sanırsın dolu bir telefonmuş gibi. MagSafe yok, geniş açı yok, çentiği var.

Güldürmez olur mu benim canım elmam(!) SE4 yerine bir de 16E falan demişler sanırsın dolu bir telefonmuş gibi. MagSafe yok, geniş açı yok, çentiği var.
Sadece batarya ömrü iyi gözüküyor kağıt verilerine göre. 16 Plus'a yakın ekran süresi vereceği iddia ediliyor. Göreceğiz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…