Yeni iPhone 16e tanıtıldı

120Hz olmasını beklemeyin hocam.

Hocam bu göreceli. Tabii bu kadar para verince 120Hz bekliyorsun ama 60Hz kullanan birine inan fark etmiyor. 240Hz monitör, 60 Hz telefon kullanıyorum ve inan Apple akıcı.

Düzenleme: 240Hz monitörden daha akıcı demedim. Telefona bakınca gözlerim garipsemiyor.

Hocam Apple artık acayip saçmalamaya başladı. 120 Hz koymak bu kadar zor mu? Ölür müsün koysan? O kadar para veriyoruz bir de.

Söylediğim şeylere gerek duymayan ve Apple kullanmak isteyen birisi için ideal bence.

Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp bu SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.

Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp be SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.

Arkadaşımın modelini tam bilmiyorum Xiaomi bilekliği var 1000 TL ve o bile 60 Hz. Ne kadar zor olabilir ki 120 Hz koymak?

Adamlar zaten elinde kalan ekranlarla mallarla toplayıp be SE ve e denen telefonları yapıyorlardır. 120 Hz falan beklemek ütopik. Bana biraz ucuza toplama kasa gibi geliyor bu seriler. Ha ama alanı vardır seveni vardır. Bence olabilir de.

120 Hz'i kim bekliyordu ki? Beklenebilmesi için önce düz 16'ya 120 Hz gelmesi lazım. Bu arada 17 serisinde çok yüksek ihtimalle 120 Hz'e geçiyorlar ama SE gibi daha alt modellere gelmesi yıllar sonra olacak.

Hocam Apple artık acayip saçmalamaya başladı. 120 Hz koymak bu kadar zor mu? Ölür müsün koysan? O kadar para veriyoruz bir de.
Düz 17'lerde aklını kullanıp 120Hz'e geçecek sanırım :D Buradakiler de beni Apple fanı sandı iyice :D 16E demişler de, bu bayağı SE4.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı