Yeni işlemci sonrası recovery sorunu

Kıvanç Altun

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir şey sorabilir miyim? Ben şimdi i5 7500 işlemci aldım ve taktım anakartıma ve fanı falan döndü, anakartın yazısı geldi sonra "kurtarma" diye bir yere attı beni ve buradan çıkış yok. Format atmayı denedim, denerken format ekranı gelecek diye bekliyordum ama recevory geldi gene. Ne yapmam lazım? Teşekkürler. Bu arada anakartım Pro-VD- işlemcim i5 7500. Anakartı güncelledin mi derseniz evet güncelledim. Nereden derseniz işte buradan; https://www.msi.com/Motherboard/support/H110M-PRO-VD.html#support-cpu O linkten en üstteki i7 7700T'yi indirdim. Onun içindeki beyaz simgeli dosyayı attım flashbelleğe sonra güncelledim, işte BIOS updating falan yazısı falan geldi, ben de böyle yazınca işlemciyi aldım çalışır düşüncesi ile ama çalışmadı. Sadece karşılaştığım yer recovery. Cevabınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İ7 7700T'yi değil. i5 7500 için olan bios sürümünü kurup dener misin?

yaptım reis gene olmadı, hatta windows'un kayıtlı oldu yer ssd, yeni bir ssd taktık içi boş olan bir ssd, gene format atmaya çalışırken, format ekranı yerine recovery ekranı geldi

BIOS sıfırlayıp ardından tekrar bios güncellemesi yapıp denediniz mi? Bir de önceki işlemciniz ile açılıyor mu sistem? Sıfırlama sonra güncelleme de işe yaramadıysa BIOS boot menüsünde birincil boot seçeneğini USB yapın ve tekrar format atın.

Teşekkürler cevabınız için, en kısa zamanda deneyeceğim. Denediğim zaman yazarım, umarım dedikleriniz işime yarar.
Reis yazmayı unuttum ben onu yazdıktan evelsi gün sonra media markta Bilgisiyarı götürüp yaptırdım, sorun şuymuş i7 7700T'ye güncellediğim içinmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…