Yeni işlemci taktıktan sonra bilgisayar açılmıyor

slmz31

Centipat
PLCSF8 HM76 anakarta i7 3630QM işlemci taktım. Daha önceki işlemcim i5 3210M i7. İşlemciyi taktıgımda Power tusuna bastıgımda açılmadı. BIOS güncellemesi yapmak istedim o da güncel. BIOS uyarısı verdi. 90W adaptorle de denedim açılmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

PLCSF8 HM76 anakarta i7 3630QM işlemci taktım. Daha önceki işlemcim i5 3210M i7. İşlemciyi taktıgımda Power tusuna bastıgımda açılmadı. BIOS güncellemesi yapmak istedim o da güncel. BIOS uyarısı verdi. 90W adaptorle de denedim açılmadı. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?
Demek ki BIOS o işlemci ile uyumlu değil. Özel olarak BIOS modlama yaparak o işlemciyi de ekleyebilirsin ama çok zor olur.

Son düzenleme:
Modlama yapman gerek çok zor bir işlem :(

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı