Çok fazla para kazandırmıyor gibiBeşeri ve veteriner tıp bence asla bitmez bu yüzden hep kazanır diye düşünüyorum.
Amacı gerçekten fazla para kazanmak ise bence bir tercih yapmaz, tüm seçenekleri paralel ilerletmeye gayret gösterir...Fazla para kazanmak isteyen birisi için okul okuyup para kazandıran bir meslek mi yoksa ticaret vs. gibi işlere mi girmeli?
Evet ama şu yıllarda bir yolunu belli etmem lazım kendimce hedef oluşturmam lazım ona göre hareket ederimAmacı gerçekten fazla para kazanmak ise bence bir tercih yapmaz, tüm seçenekleri paralel ilerletmeye gayret gösterir...
Görünmüyor diyelim. Eğer niyetiniz Elon Musk olmaksa onu bilemem ama.Çok fazla para kazandırmıyor gibi
Ayda 40 50 arası falan düşük mebla geliyor 80 90 + para kazandıran ne kadar çok çalışılılacagi önemli değilGörünmüyor diyelim. Eğer niyetiniz Elon Musk olmaksa onu bilemem ama.
Ben 40-50 arası çalışan hekim çok az gördüm. Tabi sevmekte lazım yoldan çevirdiğinizi hekim yapmazsınız.Ayda 40 50 arası falan düşük mebla geliyor 80 90 + para kazandıran ne kadar çok çalışılılacagi önemli değil
Fazla para kazanmak isteyen birisi için okul okuyup para kazandıran bir meslek mi yoksa ticaret vs. gibi işlere mi girmeli?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.