Çözüldü Yeni klavyede W tuşu geç veya 2 kere basıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
0
Çözüm
peki başka bir çözüm yolu varmıdır? isterseniz modelini atayım
Eğer mekanik klavye ise bu soruna bir çözüm yok. Yeni değil mi zaten zaman geçmeden iade edin. Bunlar kalıtsal ve kronik sorunlar. Yanlış üretilmiş ve ömrü bitmiş her mekanik klavyede yaşanıyor.
Mekanik klavyem eskidiğinde aynı sorunu yaşamıştım. Ya hiç basmaz, ya 2 defa basar, ya da aynı tuşa 3-4 defa sert basmanız gerekir..

İade edin veya değişim isteyin.

model preo mg50 plus

Eğer mekanik klavye ise bu soruna bir çözüm yok. Yeni değil mi zaten zaman geçmeden iade edin. Bunlar kalıtsal ve kronik sorunlar. Yanlış üretilmiş ve ömrü bitmiş her mekanik klavyede yaşanıyor.

Çözüm
ama kendisi 3 haftalıktı ama neyse yapacak bir şey yok😞

FN + Q ya da FN + W kombinasyonlarından biri sorunu çözdü şuan çok mutluyum

sorun yine başladı ya

bazen sert basarak veya sertçe üfleyerek "geçici" çözüm buluyorum ama kalıcı çözüm lazım

Arkadaşlar lütfen bir çözüm bulun geçici çözümlerden bıktım set basınca veya sert üfleyince geçici çözüm oluyor rtık bazen basmamaya da başladı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı