Yeni komşum ses sistemi ile gürültü yapıyor

Evde annesi yokken gidin ve uyarın. Büyük ihtimalle sizi pek takmayacak. Ondan sonra annesi eve gelince sanki ilk defa geliyormuş gibi yap ve "sabahları çok gürültü oluyor, biraz daha kısar mısınız" de ve olay bitmiştir.

Sanırım çözümü buldum. Ateşe ateş. Karşılık veriyorum ve şuan kapattılar. Ayağımla vurdum tereddüt etti şimdi de bayağı zıpladım. Kapattılar.
Tekrar başlarlarsa ayağınla vurup susturduğun zaman ''Polisi arayacağım. Yeter artık sıkıldım'' gibisinden şeyler söyleyip bağırarak veya küfür ederek belki susmalarını sağlayabilirsin.

Tekrar başlarlarsa ayağınla vurup susturduğun zaman ''Polisi arayacağım. Yeter artık sıkıldım'' gibisinden şeyler söyleyip bağırarak veya küfür ederek belki susmalarını sağlayabilirsin.
Polisi arayacağım demedim ama temizinden kalayladım kapatıp açtığı zaman. Umarım duymuştur.

Polisi arayacağım demedim ama temizinden kalayladım kapatıp açtığı zaman. Umarım duymuştur.
Ben çok yaşadım sesle ilgili sorunları. Kanıt oluşturun. Örneğin ses kaydı, video kaydı. İlk bir iki defa uyarıyor. Siz her defasında kanıtı gösterin. Devam ederse para cezası kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…