Polisi arayın şikayet edin hocam o zaman. Hatta kanıt olarak video kaydı alın polise izletin.
Tekrar başlarlarsa ayağınla vurup susturduğun zaman ''Polisi arayacağım. Yeter artık sıkıldım'' gibisinden şeyler söyleyip bağırarak veya küfür ederek belki susmalarını sağlayabilirsin.Sanırım çözümü buldum. Ateşe ateş. Karşılık veriyorum ve şuan kapattılar. Ayağımla vurdum tereddüt etti şimdi de bayağı zıpladım. Kapattılar.
Polisi arayacağım demedim ama temizinden kalayladım kapatıp açtığı zaman. Umarım duymuştur.Tekrar başlarlarsa ayağınla vurup susturduğun zaman ''Polisi arayacağım. Yeter artık sıkıldım'' gibisinden şeyler söyleyip bağırarak veya küfür ederek belki susmalarını sağlayabilirsin.
''Ayağımla vurdum. Kapattılar'' demişsiniz. Bence tam da o ana denk getirirseniz duyarlar.Polisi arayacağım demedim ama temizinden kalayladım kapatıp açtığı zaman. Umarım duymuştur.
Ben çok yaşadım sesle ilgili sorunları. Kanıt oluşturun. Örneğin ses kaydı, video kaydı. İlk bir iki defa uyarıyor. Siz her defasında kanıtı gösterin. Devam ederse para cezası kesiyor.Polisi arayacağım demedim ama temizinden kalayladım kapatıp açtığı zaman. Umarım duymuştur.
Ses yaptığı zaman kaydedicem. Teşekkürler önerin için.Ben çok yaşadım sesle ilgili sorunları. Kanıt oluşturun. Örneğin ses kaydı, video kaydı. İlk bir iki defa uyarıyor. Siz her defasında kanıtı gösterin. Devam ederse para cezası kesiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.