Eskiden her 3 ayda bir zam yapıp dururlardı. En son bir yıl önce sanki bir daha zam yapılacaktı da geri çekmişlerdi. Kimse almıyor diye yükseltmiyorlar muhtemelen.
@Arkserhat, benim de kızdığım nokta bu. @Physchopath da yazdığımı doğruladı, önceden sürekli zam geliyordu. Şimdi zam yapmıyorlar. Fiyatı zamlamadan da hizmet sunabiliyorlarmış.
@Arkserhat, benim de kızdığım nokta bu. @Physchopath da yazdığımı doğruladı, önceden sürekli zam geliyordu. Şimdi zam yapmıyorlar. Fiyatı zamlamadan da hizmet sunabiliyorlarmış.
@Arkserhat, yazıklar olsun. Ne denebileceğini bilemedim. GeForce NOW kullandığımız zamanlarda hem en kötü sunucularda kullandık ve sürekli zamlı fiyatlarla oyun oynamak zorunda kaldık. Zam yapmadan da oluyormuş. Attığınız resime göre 16 aydır GeForce NOW'a zam gelmemiş.
@Arkserhat, yazıklar olsun. Kullandığımız zamanlarda sunucuları düzeltmedikleri yetmediği gibi her ay zam yaparlardı. 16 ay boyunca zam yapmamışlar. Zam yapmadan da oluyormuş.
Üyeliğim Nisan 10'da bitiyor, ve deneme için hâlâ 7 saatim olmasına rağmen 3 kişilik sıra bekletiyor, ve o sonuncu 1 kişilik sıra ise çok uzun sürüyor, ardından sıra bize gelince daha da uzun süre bekletiyor, açılmasını beklemedim kapattım :/
"Yine de yerli ve milli arkadaşlar, destek olun köstek olmayin! (!)"
Ekleme: Şimdi sıra bekleyip oturum açtım, üstte "29 dakika sonra oturum sonlanacaktıt" yazıyordu.
Be oğlum vereceğin 8 saatlik deneme neyime yaradı bedava paketten bir farkı olmayacaksa?
(Dün böyle bir sorun yoktu bu arada, bugün bir anda karar alıp böyle bişey yapmışlar, çok zarara uğrattık galiba yavaş biraz ey Technopat birliği )