Ücretsiz GeForce NOW Yeni kullanıcılar için 8 saatlik üyelik

• Konuyu başlatan BGSGP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 6.010
Game-'nin bu kampanyası da patladı...

Üyeliğim nisan 10'da bitiyor, ve deneme için hâlâ 7 saatim olmasına rağmen 3 kişilik sıra bekletiyor, ve o sonuncu 1 kişilik sıra ise çok uzun sürüyor, ardından sıra bize gelince daha da uzun süre bekletiyor, açılmasını beklemedim kapattım :/

Eki Görüntüle 2463464Eki Görüntüle 2463465

💡🤓☝🏿"Yine de yerli ve milli arkadaşlar, destek olun köstek olmayin! (!)"🤓☝🏿💡

Ekleme: Şimdi sıra bekleyip oturum açtım, üstte "29 dakika sonra oturum sonlanacaktıt" yazıyordu.

Be oğlum vereceğin 8 saatlik deneme neyime yaradı bedava paketten bir farkı olmayacaksa?

(Dün böyle bir sorun yoktu bu arada, bugün bir anda karar alıp böyle bir şey yapmışlar, çok zarara uğrattık galiba yavaş biraz ey Technopat birliği :D)

Vallahi ne komik insanlar hocam. :D

@MertTR12, sunucuları her zaman kötüydü, yeni değil bu.

Game-'nin bu kampanyası da patladı...

Üyeliğim nisan 10'da bitiyor, ve deneme için hâlâ 7 saatim olmasına rağmen 3 kişilik sıra bekletiyor, ve o sonuncu 1 kişilik sıra ise çok uzun sürüyor, ardından sıra bize gelince daha da uzun süre bekletiyor, açılmasını beklemedim kapattım :/

Eki Görüntüle 2463464Eki Görüntüle 2463465

💡🤓☝🏿"Yine de yerli ve milli arkadaşlar, destek olun köstek olmayin! (!)"🤓☝🏿💡

Ekleme: Şimdi sıra bekleyip oturum açtım, üstte "29 dakika sonra oturum sonlanacaktıt" yazıyordu.

Be oğlum vereceğin 8 saatlik deneme neyime yaradı bedava paketten bir farkı olmayacaksa?

(Dün böyle bir sorun yoktu bu arada, bugün bir anda karar alıp böyle bir şey yapmışlar, çok zarara uğrattık galiba yavaş biraz ey Technopat birliği :D)

Aynısını yaşadım ve desteğe mail atmaya çalışıyorum o da atılmıyor hahaha yaptıkları şey şaka gibi resmen.

Ayrıca basic aboneliğe döndürüldü aboneliğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı