Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #61 Arkserhat dedi: Aylık 9.89 euro hocam ama fiyatına değer sistemlerinde 7900 XT ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Şans olsaydı gelebilirdim Almanya'ya.
Arkserhat dedi: Aylık 9.89 euro hocam ama fiyatına değer sistemlerinde 7900 XT ekran kartı var. Genişletmek için tıkla... Şans olsaydı gelebilirdim Almanya'ya.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #62 Svalon dedi: Şans olsaydı gelebilirdim Almanya'ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam?
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #63 Arkserhat dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Akrabalardan kimse yok bi eniştem Rusyada işte.
Arkserhat dedi: Nasıl yani hocam? Genişletmek için tıkla... Akrabalardan kimse yok bi eniştem Rusyada işte.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #64 Svalon dedi: Akrabalardan kimse yok bir eniştem Rusya'da işte. Genişletmek için tıkla... Hocam çok şifreli konuşuyonuz. Karttan TL olarak çekiyor, geçen ay 408 mi ne çekmişti sanırım.
Svalon dedi: Akrabalardan kimse yok bir eniştem Rusya'da işte. Genişletmek için tıkla... Hocam çok şifreli konuşuyonuz. Karttan TL olarak çekiyor, geçen ay 408 mi ne çekmişti sanırım.
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #65 Arkserhat dedi: Hocam çok şifreli konuşuyonuz. Karttan TL olarak çekiyor, geçen ay 408 mi ne çekmişti sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben siz yurt dışındasınız sandım hocam, amannnn.
Arkserhat dedi: Hocam çok şifreli konuşuyonuz. Karttan TL olarak çekiyor, geçen ay 408 mi ne çekmişti sanırım. Genişletmek için tıkla... Ben siz yurt dışındasınız sandım hocam, amannnn.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #66 Svalon dedi: ben siz yurt dışındasınız sandım hocam, amannnn. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam. Euro malum artıyor, her ay 10-15 lira fazla çekiyor.
Svalon dedi: ben siz yurt dışındasınız sandım hocam, amannnn. Genişletmek için tıkla... Yok be hocam. Euro malum artıyor, her ay 10-15 lira fazla çekiyor.
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #67 Arkserhat dedi: Yok be hocam. Euro malum artıyor, her ay 10-15 lira fazla çekiyor. Genişletmek için tıkla... Gene de fiyatı çok iyi bana kalırsa. Ne kadar süreliğine peki aylıksa mükemmel çünkü.
Arkserhat dedi: Yok be hocam. Euro malum artıyor, her ay 10-15 lira fazla çekiyor. Genişletmek için tıkla... Gene de fiyatı çok iyi bana kalırsa. Ne kadar süreliğine peki aylıksa mükemmel çünkü.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #68 Svalon dedi: Gene de fiyatı çok iyi bana kalırsa. Ne kadar süreliğine peki aylıksa mükemmel çünkü. Genişletmek için tıkla... Hep böyle aynı fiyat hocam, istersen eğer oyun testleri atayım.
Svalon dedi: Gene de fiyatı çok iyi bana kalırsa. Ne kadar süreliğine peki aylıksa mükemmel çünkü. Genişletmek için tıkla... Hep böyle aynı fiyat hocam, istersen eğer oyun testleri atayım.
Svalon Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #69 Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Arkserhat dedi: Hep böyle aynı fiyat hocam, istersen eğer oyun testleri atayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok sağolun.
Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Arkserhat dedi: Hep böyle aynı fiyat hocam, istersen eğer oyun testleri atayım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok sağolun.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.879 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #70 Svalon dedi: Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Gerek yok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam bir şey lazım olursa buradayım. Svalon dedi: Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Gerek yok sağ olun. Genişletmek için tıkla... + olarak bunun en sevdiğim özelliği yeni çıkan AAA oyunlar 1-2 gün içinde ekleniyor. TLOU2 bana çok rahat oynattırdı.
Svalon dedi: Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Gerek yok sağ olun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam bir şey lazım olursa buradayım. Svalon dedi: Aylıkmış dediğim gibi fiyatı çok iyi bana kalırsa. Gerek yok sağ olun. Genişletmek için tıkla... + olarak bunun en sevdiğim özelliği yeni çıkan AAA oyunlar 1-2 gün içinde ekleniyor. TLOU2 bana çok rahat oynattırdı.