Ücretsiz GeForce NOW Yeni kullanıcılar için 8 saatlik üyelik

• Konuyu başlatan BGSGP
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 90
  • Görüntüleme 5.998
@eno123, muhtemelen kullanıcı sayıları çok düştü. Eski aktifliklerini herhalde geri toparlamaya çalışıyorlar.
Kullanıcı sayıları cidden çok düştü. Son zamanlarda ara sıra sırf boykot olsun diye beleş üyelikten sıra bekleyip oyun oynadığım zamanlarda 5-10 kullanıcıdan fazla sıra beklemiyordum :D

Kullanıcı sayılarının düşmesine açıkçası şaşırmadım. Oyun kütüphanesini Indie oyunlarla dolduruyorlar, Rockstar oyunları gibi kaliteli oyunları göremiyoruz. Kullandığım zamanlarda Premium üyelerin sıra bekleme saçmalığı vardı, Türkiye sunucularında HDD kullandıklarının iddiası öne sürülmüştü derken bayağı kan kaybetti.

@333365 kütüphanesi gerçekten çok zayıf. 3A kategorisinde Capcom (Capcom oyunlarını severim.) ve Ubisoft oyunları dışında bir şey olmamasını geçtim, indie konusunda da çok zayıf bence. Boosteroid çok daha iyi bir kütüphaneye sahip ki Capcom ve Ubisoft oyunları onda da vardı diye hatırlıyorum. Adam gibi bir sürü oyun olsa, Rockstar oyunları olmasa falan kafaya takmam açıkçası ki beni pek ilgilendiren oyunlar değiller zaten. (Evet, ilgilenen çok ki anlıyorum. Büyük oyunlar.) Ancak kütüphaneleri hem indie, hem 3A konusunda zayıf.

Boosteroid'in Türkiye sunucusu olsaydı çok güzel rakip olabilirdi GeForce NOW'a ve ülkemizde Rockstar oyunları çok popüler iken millet doğal olarak oynamak istiyor.

@333365 anlıyorum zaten bu durumu. Rockstar oyunlarından ben çok keyif almıyorum. Ancak seveni çok.

Fakat onun dışında da beni tatmin eden bir kütüphanesi yok. İyi bir internetim olsa day one Capcom oyunları gelmesi beni mutlu ederdi belki ama internetim iyi değil. 🙃

@LegendaryDevilHunter, internetiniz iyi olsa da değişen olmazdı çünkü sunucuları kötü olduğu için her türlü gecikme oluyor. Gönül ister ki kütüphanede her oyunu olsun ancak oyunları kısıtlı ve yeni çıkan oyunları GeForce NOW'a ekliyoruz şeklinde PR çalışması yapmaya çalışıyorlar da işe yaramaz bu PR çalışması.

Yabancılarda bile sistem tam oturmamışken internet hızlarının rezalet olduğu ülkemizde Cloud Gaming'in oturmasına bilmem kaç sene vardır, kim bilir...

@333365 ülkemizde internet hızları rezalet. Bu sistemlerin ülkemizde oturmasına bu gidişle daha çok var.

@333365 bir de hocam yeni oyunları ekliyoruz diye reklam yapmakta bence sorun yok. Sonuçta yeni oyunlar modern sistemler isterler. Ancak yeni oyun konusunda da GFN zayıf bir sistem. Birkaç firmanın oyunları dışında yeni oyun gelmiyor sisteme.

Son düzenleyen: Moderatör:
@LegendaryDevilHunter, 1000 Mbps hız alanın bile görüntüsünün çamurlaştığını okumuştum. İnternet hızlarının kötü olduğu doğrudur da GeForce NOW Türkiye sunucularına iyi diyemeyiz.

@333365 olabilir. Ben de bayağı şikayet gördüm de sunucular iyi olsa bile bu sistemleri ülkemizde kullanan kişi fazla olmazdı bence. Bu internet hızları ile imkansız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı