Yeni laptopa format atılırsa garantisi gider mi?

Efe2604

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni oyuncu laptobu aldım. Ben buna kendim format atarsam garanti gider mi? Bana Vatan Bilgisayar'daki abi garantisi gider yapma dedi ama bana saçma geldi yine de size sormak istedim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Format yerine recovery yap hocam. İlla format atacaksan recovery dosyasının kopyasını al.

Eğer sistem 7'den 10 ya da 10'dan 7'ye geçirirsen garantiden çıkar. Sistem neyse onu değiştirme sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti gider sakın format atma. Formatı attığın anda bilgisayarın ekranına bir yazı çıkacaktır "Format atılacak ne yaptın sen bu alete!" diye. Bu yazıya onaylıyorum butonuna tıkladığın anda anakartın yanında bulunan küçük garanti çipi kendini imha edecektir. Bu yöntem yeni bilgisayar alıp, format atılacak duruma getirenler için yapılmış bir yöntemdir. O küçük çipe format atılacakken yüksek bir elektrik gönderir laptopun. Bu elektrik o çipi yakar. Garanti dışı kalmış olur. "Garanti çipini yakmadan nasıl format atarım?" diye aratırsan bulabilirsin.

Format garantiyi bozmaz.:dikkatli:
1.png

Onların verdiklerinden farklı bir işletim sistemi yüklediğinden dolayı olası bir hasar durumunda suçu kullanıcı hatası diye iteleyebilirler veya hiç önemsemeyedebilirler. Firmaya sorman en doğrusu

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı