Yeni laptopın mikrofonu çalışmıyor

semihbakrac

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Yeni bilgisayar aldım. Windows'u yükledim butun driverlari sorunsuz bir şekilde kurdum. Ancak mikrofonun çalışmadıgını fark ettim. Yetkili servis bilgisayarima bağlanıp birkaç ayar yaptı ve ses düzeldi. Ancak 10 dakika sonra tekrar denediğimde mikrofon calışmıyordu.
Ses kaydı yaptığımda hiç ses gelmiyordu. Format attim tekrar denedim şimdi hışırtı geliyor sadece. Lütfen yardımcı olun.

Tamamdır. Mikrofon altında bulunan yönet sekmesinden bakın. Neler gözüküyor?

Tamamdır. Mikrofon altında bulunan yönet sekmesinden bakın. Neler gözüküyor?
1608469588938.png

Hocam, her şey güzel görünüyor. Çalışması lazım. Sizin ses çıkışı tek jak olan mı yoksa iki jak olan mı? Cihaz için sordum. Kulaklık veya mikrofon nasıl bir model?

Hocam, her şey güzel görünüyor. Çalışması lazım. Sizin ses çıkışı tek jak olan mı yoksa iki jak olan mı? Cihaz için sordum. Kulaklık veya mikrofon nasıl bir model?

Mikrofon ve kulaklık içi girişler ayrı. Teknik servisle pazartesi tekrar konuşacağım olmadı iade veya değişim talep edeceğim. Kulaklık olarak da telefon kulaklığı kullanıyorum.

Hocam, şöyle söyleyeyim. Cihazda mikrofon ve kulaklık için ayrı iki adet jak varsa telefon kulaklığı mikrofonu çalışmaz. Cihazda tek kombi jak varsa çalışır.

Hocam, şöyle söyleyeyim. Cihazda mikrofon ve kulaklık için ayrı iki adet jak varsa telefon kulaklığı mikrofonu çalışmaz. Cihazda tek kombi jak varsa çalışır.
mikrofon testlerinde hiçbir şey takılı değil. Yetkili düzelttiğinde de takılı bir şey yoktu. Konuyla bağımsız olarak bu iki girişli pc ler için kafaüstü iki girişli kulaklık şart heralde.

Evet hocam. Böyle durumlarda daha iyi oluyor. Dönüştürücü kullanmaya gerek olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı