Yeni M.2 SSD'ye Windows 11 kurulmalı mı?

BayKurnaz42

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury RGB 2x8gb
SSD veya HDD modeli
Crucial P3 Plus 1TB
Ekran kartı
İnno3d GTX 1650
Anakart
Biostar b450mh
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600af
Merhaba, geçenlerde yeni bir M.2 SSD sipariş ettim, daha gelmedi. Gelince sizce hangi Windows sürümünü kullanmalıyım? Windows 11'de hâlâ hatalar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim. Eğer şüpheniz var ise Windows 10'u bir süre kullanmanızı tavsiye ederim.

Windows 11 dev sürümü sızdırıldığından beridir kullanıyorum. Başta kullanmayı güç kılan hatalar vardı ama şu an aşırı stabil olduğunu söyleyebilirim. Geçmenizi öneririm.

Bence güncel sürüm ve çok güzel ben öneririm. İşlevsellik ve görünüm açısından göze çok hitap ediyor

Windows 11'i yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim. Eğer şüpheniz var ise Windows 10'u bir süre kullanmanızı tavsiye ederim.

Çıktığından beri kullanıyorum bir kere bile hata, mavi ekran vs almadım.

Windows 11 dev sürümü sızdırıldığından beridir kullanıyorum. Başta kullanmayı güç kılan hatalar vardı ama şu an aşırı stabil olduğunu söyleyebilirim. Geçmenizi öneririm.

Bence güncel sürüm ve çok güzel ben öneririm. İşlevsellik ve görünüm açısından göze çok hitap ediyor.

Teşekkürler SSD gelince geçmeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı