Yeni M.2 SSD'ye Windows kurulmuyor

osasadam

Decapat
Daha fazla  
RAM
Xpg 16 gb ram 6000 mhz
SSD veya HDD modeli
M2:kioxia excercia G2
Ekran kartı
Arc b580
Anakart
Colorful battle ax b650m-d pro
İşlemci
5 7500f
Selamünaleyküm dostlar. Yeni bir M.2 SSD aldim ve Windows kurdum lakin boot seceneklerinde görülmüyor. CSM açtığımda gözüküyor ama sectigimde ise siyah ekranda kalıyor, yardımcı olur musunuz? Kanser etti beni burada.

Büyük ihtimalle M.2 SSD'ye MBR olarak kurmuşsun. BIOS'tan UEFI ayarlarını ve Secure Boot'u kapatınca Windows açılmıyor mu?

Hocam internette videoları var diski sıfırlayıp GPT'ye çevirme olayı vardı sanırım format ekranındayken yapabiliyordunuz o yöntemi deneyebilir misiniz?

Yaptım hocam olmuyor denemediğim yöntem kalmadı artık eski SSD'ye de kurulmuyor ne oldu anlamadım.

Yaptım hocam olmuyor denemediğim yöntem kalmadı artık eski SSD'ye de kurulmuyor ne oldu anlamadım.

Son umudum siz kaldınız hocam.

Son umudum siz kaldınız hocam.
Bios modunu değiştirmiş olabilir misiniz? Bios sıfırlayın csm kapatıp uefi açtığınızdan emin olun hocam

BIOS modunu değiştirmiş olabilir misiniz? BIOS sıfırlayın CSM kapatıp UEFI açtığınızdan emin olun hocam.

Hocam boot modu değiştirme yeri yok galiba bulamadım CSM ve Secure Boot kapalı BIOS sıfırlayıp guncelledim yine ayni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…