Yeni M.2 SSD'ye Windows kurulmuyor

Hocam Windows iniyor lakin açamıyorum boot menüsünde yok yani şu an PC kullanılmaz halde.

Hocam bir BIOS pilini çıkartıp 1 dakika bekleyip geri takar mısınız, RAM'leri de sarı kısımlarını silgi ile temizleyin, bir de elektriği kesip güç tuşuna 15 20 kez basın bir sistemi rahatlatalım baştan sona, olmadı iki diskinize de Windows kurup deneyin, hiçbirine kuramıyorsanız başka bir flash bellek ile deneyin işlemi

Hocam bir BIOS pilini çıkartıp 1 dakika bekleyip geri takar mısınız, RAM'leri de sarı kısımlarını silgi ile temizleyin, bir de elektriği kesip güç tuşuna 15 20 kez basın bir sistemi rahatlatalım baştan sona, olmadı iki diskinize de Windows kurup deneyin, hiçbirine kuramıyorsanız başka bir flash bellek ile deneyin işlemi.

2 flash bellek ile denedim ayrıca iki diske kurup ta denedim diğeri boot menüde çıkıyor ama 0xc0000225 hatası veriyor ve her defasında aynı sonuç veriyor RAM takip çıkardım BIOS pilini çıkarmam şu an zor biraz sonraya kalacak.

2 flash bellek ile denedim ayrıca iki diske kurup ta denedim diğeri boot menüde çıkıyor ama 0xc0000225 hatası veriyor ve her defasında aynı sonuç veriyor RAM takip çıkardım BIOS pilini çıkarmam şu an zor biraz sonraya kalacak.
Hocam bios pili çıkarmanız lazım,ya da orjinal windowsu doğru ayarlar ile tekrar yazdırıp en doğru şekilde denemeniz gerek.

Saçma gelebilir ancak SSD'yi söküp takmayı dener misiniz?

Bir de diskinizin sağlam olduğundan emin misiniz?

Bu hata benim bildiğim diskte bir sorun olduğunda çıkıyor çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı